Connect with us
Oana Cojocaru nu se aștepta! Ce surpriză i-a făcut Irinel Columbeanu

Monden

Oana Cojocaru nu se aștepta! Ce surpriză i-a făcut Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu nu lasă să existe nicio barieră între el și Oana Cojocaru, fie ea de orice natură. Mult discutata diferență de vârstă nu îi oprește pe cei doi să nu mai fie împreună sau să se afișeze în public.

Au început să petreacă tot mai mult timp unul cu celălalt, chiar dacă familia ei s-a opus acestei relații. Oana chiar nu a luat în seamă sfaturile și s-a mutat recent în casa lui Irinel.

Irinel s-a gândit să îi demonstreze Oanei că are un spirit cât se poate de tânăr și că adrenalina îi fierbe în sânge, așa că milionarul de la Izvorani i-a oferit iubitei sale  senzații tari, departe de Bucuești, la mare înălțime.

Irinel Columbeanu (61 de ani) și Oana Cojocaru (21 de ani) și-au asumat public relația și au vorbit despre planuri de viitor, lăsând în spate controversa care s-a creat pe seama diferenței de vârstă dintre ei.

Care a fost marea surpriză

Dar pentru Irinel, după cum știm cu toți, nu este nimic nou sub soare, ca el să fie împreună cu fete mai tinere ca el, exemplul cel mai bun este căsătoria cu Monica Gabor, care pe vremea când au început relația nici Bacalaureatul nu-l dăduse.

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre părerea tatălui Oanei Cojocaru despre relația lor!

Dar trecutul este trecut, în prezent Irinel face tot posibilul să-i intre în grații Oanei și să țină pasul cu dorințele ei de tinerică. Și ca să arate că nu este demodat și încă îi clocotește sângele ca la 20 de ani, Irinel i-a făcut un cadou nebun iubitei lui.

A dus-o să sară cu parașuta! Bucurie nevoie mare în inima Oanei, iar aceasta l-a pus repede pe iubitul ei să-i imortalizeze momentul.

Citește și: Legătura neștiută dintre Monica Gabor și actuala iubită a lui Irinel Columbeanu, mai tânără cu 40 de ani decât omul de afaceri

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top