Connect with us

Monden

Oana Lis a spus adevărul despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

Oana Lis a vorbit despre starea soțului său, fostul primar Viorel Lis. Acesta a suferit un accident vascular, sănătatea sa fiind șubredă de ceva vreme.

Oana a dezvăluit că accidentul vascular a lăsat urme pentru Viorel, care nu mai poate vorbi foarte mult.

Preferam să fiu la emisiune cu el chiar dacă eram certaţi, dar trebuie să mă obişnuiesc cu realitatea. A avut probleme de sănătate, ultimul accident vascular a lăsat urme. 

Nu mai poate vorbi așa mult, oboseşte dacă vorbeşte. Mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că cognitiv e bine. Îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea.

Oana spune că nu mai poate pleca nicăieri de teamă că Viorel Lis ar putea muri pe drum, mai ales dacă este vorba despre o destinație îndepărtată.

Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Mă rog să fiu puternică.

El îşi doreşte o ultimă vacanţă împreună. Am fost invitată la ziua unei prietene în Grecia, în Insula Samontraki, dar drumul este lung şi dacă păţeşte ceva în maşină? 

Ştiu că oamenii bătrâni cu afecţiuni grave sunt lăsaţi să zbore, dar şi aici e o problemă! Dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine„, a povestit Oana Lis, la emisiunea „Răi, da’ buni!”, de la Antena Stars.

Probleme cu banii pentru Oana și Viorel Lis

Fostul edil al Capitalei, în vârstă de 74 de ani, a suferit, pe 27 aprilie, un atac vascular cerebral care a lăsat urme adânci în viața lui.

Se pare că nici situația financiară a cuplului Oana – Viorel Lis nu este una strălucită. Soția fostului politician spunea că nu își permite să angajeze o asistentă care să aibă grijă de Viorel.

„Nu ne permitem o asistentă. Nu avem alt ajutor din partea nimănui. Dacă plec îl sun, important este că gândeşte. Se deplasează, tot îl bat la cap să facă mai multă mişcare”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Citește și: Cum arată acum fostul primar Lis!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top