Oana Roman, declarații șoc. Blondă, foarte slabă și nefericită

Ultimul update: luni 3 iunie 2019 20:45 Data publicării: luni 3 iunie 2019 20:45

Recent, ca un omagiu adus lui Răzvan Ciobanu, Oana Roman a declarat că regretatul designer i-a făcut cea mai frumoasă rochie din viața ei. Cu toate că în momentul în care a postat imaginea a primit doar laude, se pare că în spatele acelei fotografii stătea foarte multă tristețe. În urmă cu 11 ani, Oana Roman trecea prin cea mai nefericită perioadă din viața ei.

În timp ce multe femei radiază în cele mai frumoase perioade din viața lor, la Oana Roman lucrurile stau exact invers. În 2008, când era atât de slabă, încât abia că o mai recunoștea cineva, iar la nunta lui Cristi Chivu cu Adelina a făcut furori într-o rochie mov creată pentru ea de Răzvan Ciobanu, Oana spune că era în depresie.

”Îmi spunea cineva de curând cât de frumoasă eram în rochia creată de Răzvan Ciobanu pentru nunta lui Cristi Chivu, pentru că eram și mult mai slabă atunci. Am fost cea mai slabă în perioada aia. Și blondă. Însă anii în care eu eram tunsă scurt, blondă și foarte slabă au fost cei mai nefericiți din viața mea”, și-a început povestirea Oana Roman.

Chiar dacă în fața camerelor de fotografiat părea că se simte extraordinar, acum, după 11 ani, Oana ne-a mărturisit că a avut nevoie de ajutor specializat, de psihoterapie, pentru a putea trece peste stările pe care le avea în 2008.

„Am fost cea mai nefericită. Eram singură, nu aveam o relație stabilă, nu reușeam să-mi găsesc drumul în viață și eram foarte tristă. A fost o perioadă în care eu m-am dus la psihiatru, eram măcinată și frământată de foarte multe griji și probleme. A venit și divorțul părinților mei. Deci faptul că eram slabă, frumoasă și blondă nu a ajutat la fericirea mea. Dimpotrivă. Culmea, nu știu de ce, a fost și o perioadă în care, deși arătam foarte bine, nu atrăgeam. Fericirea nu stă în asta”, a completat Oana.

Sursa: Huff.ro
Știri despre:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *