Connect with us
Oana Roman şi-a dus mama la spital: "Nu se simţea foarte bine"

Monden

Oana Roman, mărturisire în lacrimi despre Mioara Roman: „A fost un șoc mare, a fost cumplit!”

Oana Roman a plâns la TV după ce a vorbit despre mama sa, Mioara Roman, și despre problemele pe care aceasta le-a întâmpinat până acum.

Fata fostului premier Petre Roman a dezvăluit că mama sa plătea o chirie foarte mare în apartamentul în care locuia și a decis să o mute într-un apartament cumpărat de ea, pentru a-i fi mai convenabil din punct de vedere financiar.

Oana a început să plângă în timp ce explica faptul că pe nimeni din familie nu a interesat de problema cu care se confrunta mama sa.

„Lucrurile s-au înţeles greşit pentru că am fost discretă. Eu m-am mutat în viaţa mea de 7 ori. Am un obicei să organizez lucrurile repede şi am făcut în aşa fel încât totul să se întâmple într-o singură zi. E mai eficient şi mai puţin traumatic.

Am vrut ca lucrurile să nu fie traumatizate pentru mama. Am mutat-o pentru că ea stătea într-un apartament cu chirie mare şi mi-am dorit foarte tare ca ea să stea liniştită şi să nu mai trăiască cu această sabie deasupra capului că mai trece o lună şi nu sunt bani de chirie.

Am sperat să pot rezolva într-o altă manieră problema. Trebuia să găsesc o soluţie. Am încercat să împrumut nişte bani de la nişte oameni care puteau să-mi dea. Nu au vrut, este treaba lor. Oameni care au fost la noi în casă nu au avut un moment de empatie.

A fost un şoc atât de mare, a  fost cumplit. Nu m-a sunat nimeni din familie să mă întrebe dacă poate să mă ajute. A fost cumplit. Singurii care m-au ajutat au fost Marius şi Isabela. A despachetat şi ea acolo. Nimeni nu a dat un telefon să întrebe e ok maică-ta, mama.

Nu mi-am putut imagini vreodată aşa în viaţa mea. Ajutorul acesta a venit de la nişte oameni la care nu mă aşteptam”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, în cadrul emisiunii Răi da Buni.

Citește și: Fata Mioarei Roman trece prin clipe dureroase: ”Sufletul meu e rupt în două!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top