Connect with us
Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit! El a plecat cu afacerea familiei

Monden

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit! El a plecat cu afacerea familiei

Oana Roman trece prin momente cumplite chiar înainte de sărbători. Vedeta a povestit pe rețelele de socializare că s-a despărâit de soțul ei, cu care are o fetiță dar și o afacerea profitabilă. Se pare că Marius Elisei a ales să plece cu tot cu afacerea familiei și a lăsat-o pe Oana fără magazinul de haine la care ținea atât de mult. Ea și-a anunțat fanii într-un story pe Instagram că nu mai are nicio legătură cu acel proiect și nu a avut niciun cuvânt de spus în luarea deciziei.

Oana Roman a fost părăsită chiar înainte de Crăciun

Vedeta nu a dat prea multe explicații cu privire la motivul despărțirii, însă a ținut să le povestească fanilor care o urmăresc pe Instagram că nu a avut de ales. Ea a dat de înțeles că a fost decizia soțului ei să plece și să îi ia și afacerea de pe urma căreia Oana susține că nu a avut niciun beneficiu.

Nimeni nu se aștepta la o astfel de veste, mai ales acum în prag de sărbători. Se pare că probleme din familia lor nu au luat niciodată sfârșit și, deși Oana Roman susține că a făcut eforturi mari pentru ca totul să decurgă așa cum ar trebui, Marius Elisei a hotărât că nu se mai poate merge înainte nici pe plan profesional nici pe plan personal.

”Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns. Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect.”, a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Cu ochii în lacrimi fiica lui Petre Roman a mărturisit că este gata să meargă pe drumul ei, să își crească frumos fetița și nu vrea să mai abordeze acest subiect. Motivul pentru care le-a dat aceste detalii fanilor a fost strict din punct de vedere profesional, pentru că mulți se întrebau ce se întâmplă cu afacerea și cu comenzile plasate.

”Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a mai spus Oana Roman pe Instagram!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top