Connect with us
Oana Zăvoranu lovește din nou! Și-a scos pisicuța pe plaja din Mamaia

Monden

Oana Zăvoranu lovește din nou! Și-a scos pisicuța pe plaja din Mamaia

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai excentrice personaje din lumea mondenă. Dintotdeauna, bruneta a atras atenția prin acțiunile sale, prin îmbrăcăminte și pur și simplu prin felul ei de a fi. Vedeta a moștenit milioane de euro de la mama sa, Mărioara, bani cu care și-a deschis, la rândul ei, o mulțime de afaceri, care îi aduc lunar un profit uriaș și îi permit o viață de lux. Un trai la fel de bun duce și pisica sa, pe care o iubește la nebunie și are parte de tot răsfățul din lume. Aceasta a ajuns la mare și chiar a testat apa.

Oana Zăvoranu lovește din nou! Și-a scos pisicuța pe plaja din Mamaia

Oana Zăvoranu a fost surprinză pe litoralul românesc, respectiv la Mamaia, împreună cu soțul său, Alex Ashraf, dar și cu animăluțul său de companie. Vedeta și-a scos pisica la plajă și mai mult, a băgat-o chiar și în apă, reușind să atragă privirile tuturor, care nu au mai văzut ceva asemănător de la perioada de glorie a Iuliei Albu și a găinii sale.

Bruneta a ales ca destinație de vacanță una dintre cele mai renumite și luxoase plaje din stațiunea Mamaia, unde s-a relaxat alături de soțul său și pisicuța pe care mereu a considerat-o copilul său, fiind o mare iubitoare de animale. De asemenea, soțul vedetei a părut foarte grijuliu cu pisica vedetei pe care a plimbat-o în lesă pe malul mării pentru a se bălăci. În jurul vedetei s-au adunat foarte mulți copii pentru a se juca cu felina Oanei,dar și adulți care s-au dovedit mirați de acest trend al vedetei.

Oana Zăvoranu a fost devastată atunci când şi-a găsit motanul fără suflare. Vedeta a povestit că a suferit un adevărat şoc după 18 ani în care pisoiul i-a fost un adevărat ca un copil. Ea nu a putut depăși moartea lui Marty, căruia îi făcuse cont de socializare şi pe care îl trata la fel cum face un părinte cu al său copil și îi asigura acestuia o viață de lux. Inițial, Oana a îngropat pisicul în cimitirul Eternitatea, dar, o zi mai târziu, aceasta a realizat că nu poate rezista fără să-și vadă pisoiul și a decis să meargă la Muzeul Antipa şi să-l împăieze.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top