Oana Zăvoranu lovește din nou! Și-a scos pisicuța pe plaja din Mamaia

05.08.2020

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai excentrice personaje din lumea mondenă. Dintotdeauna, bruneta a atras atenția prin acțiunile sale, prin îmbrăcăminte și pur și simplu prin felul ei de a fi. Vedeta a moștenit milioane de euro de la mama sa, Mărioara, bani cu care și-a deschis, la rândul ei, o mulțime de afaceri, care îi aduc lunar un profit uriaș și îi permit o viață de lux. Un trai la fel de bun duce și pisica sa, pe care o iubește la nebunie și are parte de tot răsfățul din lume. Aceasta a ajuns la mare și chiar a testat apa.

Oana Zăvoranu lovește din nou! Și-a scos pisicuța pe plaja din Mamaia

Oana Zăvoranu a fost surprinză pe litoralul românesc, respectiv la Mamaia, împreună cu soțul său, Alex Ashraf, dar și cu animăluțul său de companie. Vedeta și-a scos pisica la plajă și mai mult, a băgat-o chiar și în apă, reușind să atragă privirile tuturor, care nu au mai văzut ceva asemănător de la perioada de glorie a Iuliei Albu și a găinii sale.

Bruneta a ales ca destinație de vacanță una dintre cele mai renumite și luxoase plaje din stațiunea Mamaia, unde s-a relaxat alături de soțul său și pisicuța pe care mereu a considerat-o copilul său, fiind o mare iubitoare de animale. De asemenea, soțul vedetei a părut foarte grijuliu cu pisica vedetei pe care a plimbat-o în lesă pe malul mării pentru a se bălăci. În jurul vedetei s-au adunat foarte mulți copii pentru a se juca cu felina Oanei,dar și adulți care s-au dovedit mirați de acest trend al vedetei.

Oana Zăvoranu a fost devastată atunci când şi-a găsit motanul fără suflare. Vedeta a povestit că a suferit un adevărat şoc după 18 ani în care pisoiul i-a fost un adevărat ca un copil. Ea nu a putut depăși moartea lui Marty, căruia îi făcuse cont de socializare şi pe care îl trata la fel cum face un părinte cu al său copil și îi asigura acestuia o viață de lux. Inițial, Oana a îngropat pisicul în cimitirul Eternitatea, dar, o zi mai târziu, aceasta a realizat că nu poate rezista fără să-și vadă pisoiul și a decis să meargă la Muzeul Antipa şi să-l împăieze.