Connect with us
Paula Chirilă un nou iubit într-un interval scurt! ” Acum mă las mai greu”

Monden

Paula Chirilă un nou iubit într-un interval scurt! ” Acum mă las mai greu”

Paula Chirilă este în cautarea sufletului pereche! După ce a divorțat de tatăl fetiței ei și după relația neoficială de scurt durată cu acel străin misterios, focoasa prezentatoare se vede cu un nou bărbat! Dar din nou, Paula, lasă o urmă de mister și nu-i dezvăluie adevărata identitate.

Paula Chirilă a declarat că deocamdată sunt în perioada de tatonare și ies la plimbări, la masă sau stau de vorbă pur și simplu.

Paula Chirila si sotul ei, medicul Marius Aciu, au divortat, in mare secret, in urma cu o luna si jumatate. Cei doi au fost casatoriti 12 ani si au impreuna o fetita. Recent, vedeta a vorbit despre divort in cadrul emisiunii Xtra Night Show.

„Nu ne-am certat. Am zis că nu mai vorbesc despre asta. Nu a fost nimic tradiţional, cu bătăi…. A fost o discuţie normală, exact cum vorbesc acum. S-a aşternut vremea, mai mulţi factori. Nu am fost supăraţi unul pe celălalt, nimic. Noi ne înţelegem bine acum. Port o amintire foarte frumoasă. Au fost 12 ani cu bune şi cu rele”, a marturisit Paula Chirila.

De ce s-a terminat totul

Din păcate, dragostea nu a durat o veșnicie în cazul fostei prezentatoare! Programul încarcat, dar și unele neîntelegeri au făcut ca la un moment dat, ruptura dintre ea si partenerul ei sau mai bine zis misteriosul domn, pentru ca identitatea nu i-a fost dezvăluită nici în momentul de față, să fie, cumva, inevitabilă!

Paula Chirilă s-a despărțit de iubit acum o lună.

Citește și: Paula Chirilă iubește din nou! ”Povestea e foarte crudă…”

“Ne-am separat, este adevarat! Poate mai devreme decat se astepta toata lumea, dar asta e. Nu a mers pur si simplu si am considerat ca amandoi trebuie sa ne dam o sansa cu altcineva. Nu ne potriveam si atat”, a declarat, scurt, Paula Chirila, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top