Connect with us
Pepe a făcut anunțul mult așteptat despre cel de-al treilea copil cu Raluca Pastramă

Monden

Pepe a făcut anunțul mult așteptat despre cel de-al treilea copil cu Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă formează unul dintre cele mai fericite cupluri din showbizz-ul autohton și au împreună doi copii.

Recent, cei doi au fost nași de botez, ocazie cu care cântărețul a vorbit și despre apariția unui al treilea copil.

„Vi-l prezint pe finuțul meu, David Alexandru. Doar ce l-am scos din cristelniță și ne pregătim de petrecere, el va fi un băiat extrem de sănătos și norocos, așa cum îi dorește nașul. Îmi place să nășesc, când o faci de plăcere și cu tot sufletul se simte” a spus Pepe, la Antena Stars.

„E foarte cuminte, chiar s-au mirat părinții că a plâns foarte puțin când a fost scos din cristelniță, a plâns foarte puțin, dar e bine să plângi în biserică. La petrecere va fi și o trupă de cover-uri, și grecească…e o petrecere intimă, nu sunt mai mult de 100 de persoane.

Eu cu părinții sunt prieten de foarte mulți ani, cel puțin cu tăticul…de 11-12 ani, avem un meniu senzațional, suntem alături de copii, alături de familie, avem și zâne, ursitoare.

Botez de la 18 ani, am mulți fini! Îl învață tata ce să facă el când o să crească!” a încheiat Pepe, pentru „Răi da` buni”.

În ceea ce privește al treilea copil, Pepe s-a declarat încântat să mai aibă un fiu, undeva în viitorul apropiat. „Aș vrea un băiat, dar până atunci, botez mulți băieți”, a spus cântărețul.

Pepe are o relație îndelungată cu Raluca, cu care s-a căsătorit religios în vara lui 2014. Cei doi formează o familie foarte fericită împreună cu fiicele lor, Maria și Rosa. Cea din urmă a împlinit 2 ani de curând.

Pepe şi Oana Zăvoranu au fost căsătoriţi cinci ani, dar au divorţat chiar de ziua brunetei, în iunie 2011. La scurt timp, Pepe s-a cuplat cu Raluca Pastramă, iar un an mai târziu a ajuns în faşa ofiţerului stării civile cu noua lui soţie.

Citește și: Pepe și Raluca, probleme în căsnicie? Ce se întâmplă cu relația lor: „Există genul ăsta de discuții”

Citește și: La aproape trei ani de la moartea mamei sale, Oana Zăvoranu a făcut anunțul: “Având în vedere…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top