Prima soție a lui Andrei Gheorghe, mărturisiri sfâșietoare: „L-am iubit enorm, necondiționat, mi-a dăruit…”

21.03.2018
Prima soție a lui Andrei Gheorghe, mărturisiri sfâșietoare: „L-am iubit enorm, necondiționat, mi-a dăruit…”

Moartea neașteptată a lui Andrei Gheorghe a căzut ca un trăznet pentru cei dragi lui, dar și pentru oamenii de rând.

Fostul realizator de emisiuni TV și de radio a avut o viață demnă de un scenariu de film. A fost căsătorit de două ori, a divorțat de tot atâtea ori și, spre deosebire de mulți bărbați, a reușit să păstreze o relație apropiată cu femeile pe care le-a iubit.

Maria, prima lui soţie, a mărturisit conform observator.tv, că de o perioadă, omul de TV şi de radio era obosit şi dezamăgit.

„L-am iubit enorm, necondiţionat. Probabil a obosit. Mi-a dat un copil excepţional. Îi mulţumesc toată viaţa. O să-l iubesc toată viaţa şi o să-i păstrez memoria.” a declarat Maria, conform sursei citate.

Şi fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, Petruţa Gheorghe a transmis un mesaj emoţionat, după moartea sa.

„Iubitul meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre.” a transmis Petruţa Gheorghe.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Andrei Gheorghe și-a presimțit moartea? Cuvintele uluitoare spuse de el: „Oricum nu apuc…”

Rămân o mulțime de întrebări fără răspuns despre dispariția neașteptată a lui Andrei Gheorghe.

După aflarea veștii teribile, familia, prietenii și cunoscuții fostului om de televiziune și de radio încearcă să își explice ce s-a întâmplat, mai ales că nu știau să fi avut probleme.

Cu toate acestea, cei mai apropiați au observat un lucru ciudat la Andrei Gheorghe. Un mare consumator de țigări, acesta renunțase la ele. De asemenea, nici alcool nu mai consuma, un lucru care nu îi stătea în fire. Prietenii vedetei au început să depene pe pagina de socializare a vedetei mai multe amintiri:

„Ieșisem cu el la deschiderea unei cârciumi, acum vreo două luni, și băuse apă plată, ceea ce nu îi stătea în fire. Încercând să fac o glumă despre asta, i-am trimis un mesaj cu , de 8 Martie. Nu mi-a răspuns. Zilele trecute i-am scris pe Facebook, era inactiv de mult timp…”, a scris Adrian, un prieten de-al lui Andrei Gheorghe, în postarea sa.

Și alți prieteni de-ai acestuia și-au adus aminte de momentele în care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe.

Într-un alt mesaj, prietenul Adrian se arată surprins că Andrei Gheorghe renunțase la fumat, viciu pe care îl avea de ani buni.

“Nu știu, de obicei prin vară mai trecea prin agenție la o țigară, la o bere, era în drumul lui, la un moment dat a zis că are multe de rezolvat. Nu mi-a trecut prin cap ca ar fi probleme de sănătate, nici acum nu știu exact dacă avea ceva dinainte sau a fost ceva subit, dar ultima oară când ne-am văzut nu a mai fumat, ceea ce nu îi stătea în caracter!”.

Însă, poate, cea mai șocantă amintire despre cunoscutul om de televiziune și radio, este cea a unui alt cunoscut, care își aducea aminte că Andrei i-a spus:

“Zicea: Din păcate a avut dreptate”.

Andrei Gheorghe a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune și de radio, cu o carieră impresionantă. Pe data de 19 martie, acesta a fost găsit decedat în locuința proprie, iar anchetatorii spun că decesul a survenit cu 12 ore înainte de a fi găsit.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! Afecțiunea secretă care l-a ucis pe Andrei Gheorghe! Ce au descoperit de fapt legiștii la autopsie

Vedetele, fără cuvinte după moartea lui Andrei Gheorghe. Mesajele sfâșietoare după ce au primit vestea cumplită: