Connect with us
Primele declarații de după nuntă ale fostului principe Nicolae și ale Alinei Binder. Ce planuri au

Monden

Primele declarații de după nuntă ale fostului principe Nicolae și ale Alinei Binder. Ce planuri au

Fostul principe Nicolae și proaspăta sa soție, Alina Binder, au făcut primele de declarații de după nunta care a avut loc în weekend la Curtea de Argeș.

Tinerii însurăţei au aprins lumânări, au lăsat buchete de flori şi au ţinut un moment de reculegere pentru fiecare membru al Familiei Regale  care se odihneşte la Curtea de Argeş.

În semn de respect pentru bunica fostului principe, Alina-Maria a lăsat buchetul său de mireasă la  mormântul Reginei Ana.

„Am vrut să aducem un omagiu străbunicilor şi am ales acest loc. Am venit cât am putut de repede aici, să depunem flori şi am simţit prezenţa lor şi i-am avut alături. 

Înseamnă foarte mult pentru noi Curtea de Argeş. Buchetul de mireasă îl voi lăsa la Regina Ana, bunica lui Nicolae”, a  spus Alina Binder.

După aproape o oră, Nicolae şi Alina au ieşit din mănăstire şi au oferit primul interviu după nuntă.

„A fost un vis. Suntem lăsaţi fără cuvinte, mai ales de ce experienţe am avut în biserică, slujba a fost unică şi a fost o mare bucurie pentru noi toţi”, a spus Fostul Principe Nicolae, potrivit Antena Stars.

Fostul Principe Nicolae a vorbit şi despre absenţa familiei sale la nuntă

„Avem altfel de emoţii acum, uitându-ne în urmă şi văzând cum a ieşit evenimentul şi ce amploare a avut, suntem emoţionaţi de tot ajutorul pe care l-am primit.

Mă bucur foarte mult că sora mea a venit şi a fost alături de noi în acest moment special.

Şi sora mea a fost alături de noi .

A fost foarte trist că familia mea nu a venit, dar am o familie nouă acum şi sper că vom avea o legătură cu familia mea în viitor, dar o am pe Alina, am socrii foarte drăguţi şi sunt foarte norocos că acum sunt alături de familia Alinei.

A fost o tristeţe pentru noi că Familia Regală nu au fost alături de noi, dar noi suntem alături de ei şi sper că putem avea un proiect, sau mai multe proiecte în comun cu ei, pentru viitorul ţării noastre.

Este o surpriză unde vom merge în luna de miere, dar vom sta în România pentru mai multe zile şi anul viitor vom avea o călătorie mai lungă. Începem luna de miere în ţară, în România, ţara noastră”a spus fostul Principe Nicolae.

Citește și: Casa Regală a participat la nunta fostului principe Nicolae. Ce s-a întâmplat cu invitaţia trimisă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top