Connect with us
Primul Crăciun fără Ion Dichiseanu. Fiica și fosta soție nu își pot reveni din șoc nici acum

Monden

Primul Crăciun fără Ion Dichiseanu. Fiica și fosta soție nu își pot reveni din șoc nici acum

Primul Crăciun fără Ion Dichiseanu. Fiica și fosta soție nu își pot reveni din șoc nici acum

Ion Dichiseanu a fost unul dintre cei mai iubiți actori din țară. Maestrul a avut o carieră de mare succes și a fost foarte apropiat de fanii lui, dar soarta a decis să îl ia dintre noi. Familia este în continuare în stare de șoc, iar primele sărbători de iarnă fără acesta au fost cu adevărat triste și nu au avut niciun farmec.

Simona Florescu, dezvăluiri dureroase

În urmă cu aproximativ 8 luni, Ion Dichiseanu a plecat dintre noi. Marele actor nu a mai putut lupta cu boala și organismul lui a cedat, lăsând în urmă numai lacrimi și durere. Familia și cei care l-au iubit sperau că se va întoarce acasă sănătos și va învinge tot, dar se pare că soarta a avut alt plan pentru el.

Fosta soție a lui Dichiseanu a pierdut într-un an doi oameni importanți. Tatăl Simonei Florescu s-a stins din viața, în urmă cu un an, pe trei noiembrie, iar șase luni mai târziu a murit și fostul soț al acesteia, Ion Dichiseanu. Simona Florescu și fiica sa sunt complet în stare de șoc chiar și acum.

Pentru ele, sărbătorile de iarnă nu au mai fost la fel fără marele actor. Au petrecut în liniște și au gătit felul de mâncare favorit al maestrului. An de an, acesta voia să mănânce cârnați la masa organizată cu ocazia Nașterii Domnului, așa că familia a gătit și acum.

„Au fost sărbători triste. Eu l-am piredut și pe tata pe 3 noimebrie, i-am făcut parastasul de un an. Am petrecut în familie cu Iona și Adi, au fost și socrii și cele două, fete. Am stat la masă, am povestit. Am făcut cârnați pentru că în fiecare an Dichi voia să-i fac cârnați, ca să fie așa pentru el pentru că știu că asta își dorea.”, a spus Simona Florescu.

Ioana Dichiseanu, probleme după moartea tatălui

Ioana nu poate accepta ideea că tatăl ei nu mai este printre noi și duce o luptă grea cu tristețea. Mama ei a mărturisit că are mereu atacuri de panică și nu își găsește liniște de când părintele ei a murit. Cei doi aveau o relație cu totul specială și decesul a fost o mare lovitură.

Nici Simona nu este mai bine. Mărturisește că își amintește de Dichiseanu la orice pas și și-ar dori să îl mai poată avea aproape. Doar când trece prin casă parcă și-l imaginează pe fotoliu. Îi este dor să vorbească, să îl sune la orice oră din noapte și să poată sta cu el când are nevoie de cineva.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top