Connect with us

Monden

Robert Turcescu este în doliu: „S-a dus la Domnul în această dimineață…”

Robert Turcescu trece prin clipe cumplite. Fostul prezentator TV a anunțat că tatăl său, Barbu Turcescu, s-a stins din viață. Deputatul PMP a anunțat pe rețelele de socializare și când va fi înmormântat părintele său.

„Tatăl meu, Barbu Turcescu, a fost cel mai bun tată din lume. Bunul meu tată s-a dus la Domnul în această dimineaţă. Toţi cei care l-au cunoscut şi vor să-şi ia ramas bun de la el sunt aşteptaţi începând de mâine după-amiază la capela cimitirului din satul Valea Mare Podgoria, oraş Ştefăneşti, judetul Argeş.

Citește și: Paul Allen, cofondatorul companiei Microsoft, a murit la 65 de ani

Înmormântarea va fi joi, 18 octombrie, în cimitirul de la Valea Mare, la ora 12.00. Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul meu tată!”, a scris Robert Turcescu pe pagina sa de socializare.

Mesajele nu au întârziat să apară, iar cei care l-au cunoscut pe Barbu Turcescu au fost mâhniți să audă această veste.

„Condoleanţe! Dumnezeu să-i lumineze drumul printre stele! Va nemuri prin iubirea dăruită şi îl veţi simţi mereu alături”, „L-am cunoscut era un om deosebit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, „Cuvintele sunt sărace, odihnă veşnică în linişte şi pace în Împărăţia lui Dumnezeu pentru tatăl tau”, au fost câteva dintre mesajele primite de Robert Turcescu.

Radu Banciu a făcut o dezvăluire neașteptată despre tatăl lui Robert Turcescu

„El este cel care l-a inspirat în muzică pe Robert Turcescu. Poate nu toată lumea cunoaște acest amănunt. Robert Turcescu, un foarte bun cântăreț, un extraordinar chitarist. Dar să știți că a fost inspirat de tatăl său, care a fost lăutar, violonist. A fost un om căruia i-a plăcut să cânte. A avut ureche muzicală.

El a stat la baza acestei ascensiuni în lumea muzicii a lui Robert Turcescu, a doua sa pasiune după politică”, a spus, marți seară, Radu Banciu, la B1 TV, în cadrul emisiunii sale „Lumea lui Bancu”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top