Sanziana Buruiana trece prin clipe de groază! Tatăl ei este în comă

Ultimul update: sâmbătă 29 iunie 2019 13:46 Data publicării: sâmbătă 29 iunie 2019 13:45

Sanziana Buruiana trece prin clipe de groaza! Tatal acesteia a fost operat iar Sanziana a oferit mai multe detalii legate de aceasta tragedie din viata sa in cadrul emisiunii Agentia VIP de la Antena Stars.

Din nefericire, dupa operatia grea la care a fost supus, tatal acesteia a intrat in coma, stare in care se afla si in acest moment, spre disperarea intregii familii.

„De câteva săptămâni bune, viaţa mea a devenit un coşmar. Se împarte între spital şi biserică…E o lună de zile de când a fost operat. A fost o operaţie extrem de grea, cea mai grea operaţie la inimă. Nu ştiam că are probleme cu inima, s-a întâmplat deodată, de la o tensiune foarte mare.

I s-a făcut rău, dar a plecat pe picioarele lui. A chemat mama Salvarea şi el era pe picioarele lui. Nu credeam că e atât de gravă situaţia. Am fost luaţi prin surprindere pentru că nu ştiam să aibă probleme. Până la urmă, am ajuns la o operaţie grea, extrem de rară, pe care medicii din România au reuşit să o facă cu brio.

Sunt şanse de 50% de reuşită…

Sunt şanse de 50% de reuşită… Cel mai trist lucru a fost să a trebuit să semnăm pentru această operaţie, dar a fost singura şansă de salvare. I s-a rupt o arteră foarte importantă şi a trebuit să se intervină în 24 de ore, pentru că era risc de moarte.

După această operaţie, el nu s-a mai trezit. A fost o operaţie de şase ore. De atunci este în comă. Abia ieri a reuşit să dea primele semne, să deschidă ochii…” a spus Sanziana Buruiana.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii