Connect with us
Doi concurenți de la Exatlon România au reușit să îi surprindă pe fani cu gesturile pline de subînțeles din emisinea de duminică.

Monden

Se leagă o idilă la „Exatlon”? Doi concurenți și-au aruncat priviri pline de subînțeles: „Cred că suntem sortiți”

Fanii emisiunii „Exatlon” au putut vedea în timpul ediției de duminică seară priviri și gesturi pline de subînțeles între doi concurenți.

Cătălin Cazacu de la echipa „Faimoșilor” și Alina de la „Războinici” au reușit să îi uimească pe fanii emisiunii datorită schimbului de priviri pe care și le-au aruncat pe parcursul ultimei probe susținute aseară.

La finalul ultimei probe, cea în care Cătălin a pierdut și Războinicii au câștigat masa, Alina a mers să-l îmbrățișeze, spre surprinderea tuturor.

Mini game-ul pentru mâncare a reușit să îi amuze pe toți concurenții, în special pe Alina și pe Cătălin, care s-au confruntat.

Cei doi au început să ridice de mai multe ori aceeași culoare, fapt ce l-a făcut pe Cazacu să spună:
„Cred că suntem sortiți”, spre amuzamentul tuturor.

Mai mult decât atât, Alina l-a rugat să piardă jocul și să fie gentleman.

Viața sentimentală a lui Cătălin Cazacu a ținut prima pagină a ziarelor imediat după ieșirea din competiție a Claudiei Pavel, care a declarat că este atrasă de motociclist, deși acesta era logodit oficial cu o tânără care a locuit în casa lui.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Anca, fosta concurentă de la „Exatlon”, a făcut marele anunț: „Locul meu este în echipa „Faimoșilor”. Cui i-ar putea lua locul

După ce a fost elimintată de la Exatlon, Anca Mihăilescu vrea să se întoarcă din nou în Republica Dominicană, de data aceasta în echipa „Faimoșilor”.

Fosta concurentă din echipa războinicilor a tot glumit săptămâna trecută și chiar a mers și mai departe pentru a fi alături de echipa „Faimoșilor”, după ce foștii colegi de la „Războinici” au nominalizat-o pentru a se întoarce în România.

Imediat după eliminare, Anca a dezvăluit că și-ar dori să se întoarcă, însă nu alături de foștii colegi, ci alături de Cătălin Cazacu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Valentin Chiș, Anca Surdu, Diana Belbiță, Diana Bulimar și Larisa Vasile.

„Am tot glumit și am făcut mici aluzii până acum referitor la echipa pe care o susțin, însă chiar am făcut o cerere oficială pentru a merge în echipa „Faimoșilor”!

Echipa „Războinicilor” nu m-a meritat, să zică merci că am fost acolo și m-au cunoscut! Au avut destule de învățat! Cred că locul meu e în echipa „Faimoșilor” și sper să fiu acolo!”, a spus Anca Mihăilescu în emisiunea „WoWbiz”.

Iar visul său ar putea deveni realitate, deoarece de câteva zile, una dintre cele mai iubite concurente de la „Faimoși”, Anca Surdu, este accidentată și în imposibilitatea de a susține probele. Însă dacă Anca Surdu se va face bine,  Anca va trebui să se bucure numai să privească emisiunea din fața televizorului.

Anca a avut numeroase conflicte cu foștii colegi

Iar pentru ca visul să devină realitate, Anca a început din weekend să ia lecții de înot, după ce în timpul emisiunii a recunoscut că înotul nu este un punct în plus al său.

Nu se știe însă dacă visul său va deveni realitate, însă, cu siguranță că ar fi o mare surpriză dacă s-ar întoarce la „Exatlon”, deoarece a avut mai multe conflicte cu concurenții din ambele echipe.

CITEȘTE ȘI: Fiica lui Giani Kiriță a făcut dezvăluirea mult așteptată: “El va sta la Exatlon până la…

Andrei Stoica a revenit în țară și spune ce nu s-a văzut la Exatlon: “Trebuie să…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top