Connect with us
Silviu Prigoană a răbufnit: „M-am săturat de minciuni, de mincinoasa neamului”

Monden

Silviu Prigoană a răbufnit: „M-am săturat de minciuni, de mincinoasa neamului”

După ce Adriana Bahmuțeanu a sugerat că are nasul strâmb din cauză că a fost „tamponat” de foștii soți, Silviu Prigoană a răbufnit.

„Să prezinte certificatul medico-legal şi discutăm pe documente. M-am săturat de minciuni, de mincinoasa neamului. Educaţia nu-mi permite să ridic mâna la o femeie. Eu nu am mai vorbit cu Adriana de trei ani şi jumătate, comunicăm doar prin intermediul avocaţilor”, a declarat Silviu Prigoană în cadrul unui interviu pentru Click!

Reacția acidă a celebrului afacerist vine la nici o zi după ce fosta soție a declarat în cadrul unui interviu că „Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi”. Astfel, ea a lăsat să se înțeleagă faptul că și Silviu Prigoană ar fi agresat-o fizic.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu dispare de la TV! Anunțul suprinzător: “După mai bine de șase ani…”
„Ca să îl putem opera cum trebuie necesită un mic implant de os cu cartilaj. E o operaţie… Mă taie un pic la o coastă. Mă duc să îmi îndrept nasul. A avansat medicina. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă de cinci ore.

Nu am timp că m-aş fi operat de acum un an. Eu sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. Da (n.r.: de la căsnicie). Nu mai are rost, asta e viaţa. Îi mulţumesc şi pentru asta. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu l-a pus la punct pe Cornel Galeș: “Eşti de acord să mergi la detectorul de minciuni?”

Asta e, s-a întâmplat. Nu cred că şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Din păcate, da (n.r.: a stat în continuare). Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Şi cu soţul dinainte s-a întâmplat. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb.

(…). Nu ştiu când mă operez, doar am vorbit cu doctorul aşa. Eu sunt mamă cu normă întreagă”, a povestit Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii XNS.

Fosta prezentatoare TV care doi băieți cu Silviu Prigoană a dezvăluit câte intervenții estetice are.

Adriana Bahmuțeanu are 20 de operații estetice

„Am vreo douăzeci de intervenţii. Eu mă duc la doctor la cuţit cum mă duc la… M-am operat sâmbătă şi luni seara eram pe post şi aveam tuburile de dren prinse cu scotch. Mă întreba toată lumea de ce am venit în rochie lungă. (…). De ce să nu mă mărit? Ce, am 100 de ani?”, a mai mărturisit vedeta la „XNS”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top