Connect with us
Simona Gherghe, probleme după ce a rămas însărcinată: "Îmi era foarte..."

Monden

Simona Gherghe, probleme după ce a rămas însărcinată: „Îmi era foarte…”

Simona Gherghe este însărcinată și va deveni anul viitor mamă pentru a doua oară. Ea a întâmpinat deja primele probleme.

După mai multe speculaţii privind faptul că Simona Gherghe ar fi din nou însărcinată, vedeta Antenei 1 a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook.

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct“ a postat câteva versuri, însoţite de două fotografii de familie.

„Cumva, prin nu ştiu ce minune, Când nimeni, nimeni nu se aştepta, Un suflet mic şi-a ales… familia!   Ana, mama şi tata te asteaptă! #vinebebe2“, a scris Simona.

Simona nu s-a simțit bine în primele luni de sarcină.

„Mi-a fost rău în primele luni, până în luna a doua, seara îmi era foarte greaţă. Şi nu suport mirosul de ţigări electronice. În rest sunt mai bine ca la prima sarcină, sunt mai bine.

Probleme de la prima sarcină lovesc din nou şi am trecut din nou la regimul acela drastic. Am slăbit trei kilograme de când am rămas însărcinată, dar asta e. Pentru sănătatea mea, pentru sănătatea lui bebe, facem orice”, a mărturisit Simona Gherghe la Antena 1.

Simona Gherghe s-a cununat religios în vara acestui an cu partenerul ei, consultantul politic Răzvan Săndulescu (42 de ani).

Evenimentul a fost unul discret la care au participat doar membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi.

Cei doi au împreună o fetiţă, Ana, în vârstă de 1 an.    În numărul din noiembrie al revistei „Viva!“  apar şi primele fotografii de la nunta prezentatoarei „Acces Direct“.

Simona Gherghe a povestit că şi-a dorit să fie un moment intim şi discret, dezvăluind că ceea ce trebuia să fie o petrecere de ziua lui Răzvan, cu care s-a cununat civil când era însărcinată în luna a opta, s-a transformat într-o nuntă.

Citeste și: S. Gherghe a fost operată. Ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că este ÎNSĂRCINATĂ: „Eram convinsă…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top