Connect with us
Smiley și Gina Pistol: „Va fi bine”. Imaginea care a facut senzatia pe net

Monden

Smiley și Gina Pistol: „Va fi bine”. Imaginea care a facut senzatia pe net

Smiley și Gina Pistol s-au afișat în această seară într-o postare pe Instagram, care a facut senzație prin rândul fanilor celor doi. Își țin relația departe de ochii presei și preferă ca momentele lor să fie intime, însă câteodată le mai dau acces și celor care-i urmăresc în viața lor privată.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Smiley a postat o fotografie cu Gina Pistol superbă într-un decor de vis. Cei doi sunt pe un câmp care este brăzdat de luminile soarelui ce urmează să apună.

În doar o oră de la postare Smiley a strans aproape 70.000 de like-uri la postarea fotografiei cu Gina Pistol și mii de comentarii din partea fanilor, care le urează multă fericire.

View this post on Instagram

va fi bine!

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Înainte să fie confirmată oficial, relația lui Smiley și al Ginei Pistol, a fost intens discutată în media. Prezentatorul „Românii au talent” și prezentatoarea „Asia express” s-au ținut departe de comentariile din presă și n-au vrut la început sub nici o formă să confirme oficial relația.

În timp cei doi au renunțat la secretul lor din viața privată și s-au afișat discret pe rețelele sociale.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top