Connect with us
Sora lui Meghan Markle a ajuns la spital după o confruntare cu paparazzi

Monden

Sora lui Meghan Markle a ajuns la spital după o confruntare cu paparazzi

Sora lui Meghan Markle, Samantha, a avut nevoie de îngrijire medicală în urma unei confruntări cu mai mulți paparazzi.

Iubitul femeii a declarat pentru TMZ că incidentul a avut lor în drumul spre Florida. În dreptul unei cabine de taxare, cei doi au avut o confruntare cu o echipă de paparazzi.

Un paparazzo s-a aplecat în fața mașinii pentru a face o poză cât mai bună cu Samantha și cu iubitul ei. Încercând să îl evite, mașina celor doi a lovit o barieră de beton, iar Samantha a ajuns la spital cu glezna ruptă și cu un genunchi fracturat.

Citește și: Nunta regală: Tatăl lui Meghan Markle se simte bine după operație

Incidentul se petrece cu doar puțin timp înainte de mult așteptata nuntă regală de la Palatul Kensington. Prințul Harry urmează să se căsătorească sâmbătă cu Meghan Markle, iar ceremonia va fi transmisă în toată lumea.

Femeia, care oricum este imobilizată într-un scaun cu rotile, și-a fracturat un genunchi și și-a rupt glezna, iar medicii i-au acordat primul ajutor.

Citește și: Nunta regală: Programul complet al ceremoniilor

Sora lui Meghan Markle a lansat un atac la adresa Familiei Regale a Marii Britanii pentru că nu l-a ajutat financiar pe tatăl actriței, după ce acesta a suferit un atac de cord.

Tatăl lui Meghan, marele absent de la nuntă

Samantha Markle a declarat că a trebuit să-i dea chiar ea bani lui Thomas Markle (73 de ani), după operația grea, fără de care nu ar fi putut să supraviețuiască.

„Am scris în urmă cu câteva luni Palatului Kensington, cerându-le ajutorul”, a spus Thmoas Markle Jr., care susține că nu a primit niciun răspuns din partea Familiei Regale Britanice.

Tatăl lui Meghan nu va participa la nuntă, deoarece a fost operat pe cord în urmă cu câteva zile. Mama fostei actrițe din Suits, Doria Ragland, o va conduce pe Meghan la altar.

Cuplul va oferi o recepție de nuntă celor 600 de invitați, la congregația de la Sala St George. Printre aceștia se află și o tânără care a primit invitația după ce a adunat fonduri pentru copiii orfani din România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top