Connect with us

Monden

Ultimă ORĂ! Soția lui Mihai Constantinescu a DECIS! Soarta artistului este în mâinile ei

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este tot mai precară deși medicii de la Spitalul Floreasca au făcut tot ce au putut. Corpul slăbit al artistului însă nu poate lupta cu boala și complicațiile care au survenit în urma stopului cardio-respirator i-au redus șansele de supraviețuire spre zero.

Mihai Constantinescu trebuie deconectat de la aparate

Riscuri daca nu tratezi boala de care suferă Mihai Constantinescu. Artistul este acum în spital

Soția lui Mihai vrea sa-l transfere pe artist in strainatate

Medicii i-au explicat soției lui Mihai Constantinescu că starea de sănătate a artistului nu arată deloc bine, iar evoluția pacientului este degradantă și că din păcate nu se mai poate face nimic.

Personalul medical i-a propus soției lui Mihai ca acesta să fie deconectat de la aparate, dar aceasta a refuzat vehement varianta și vrea să lupte până în ultima clipă.

Citește și: Ritualul din miez de noapte al soției lui Mihai Constantinescu! Sute de oameni fac asta

Soarta artistului în mâine soției

Disperată din cauza stării de sănătate a soțului său soția sa a decis ca acesta să fie transferat în străinătate, dar clinicile din Europa au refuzat procedura, în plus medicii din România susțin că acesta NU poate fi transferat și că nu va face față drumului.

Confruntată cu refuzul medicilor Europeni, surse apropiate familiei că soția lui Constantinescu caută ajutor la clinicile din Turcia.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top