Connect with us
Tristan Tate despre întâlnirea dintre Bianca și Victor Slav! ”Nu sunt prost, aşa că...”

Monden

Tristan Tate despre întâlnirea dintre Bianca și Victor Slav! ”Nu sunt prost, aşa că…”

Oficial Bianca Drăgușanu și Tristan Tate și-au spus adio de câteva zile. Se zvonește că marea ruptură s-a produs chiar de ziua de naștere a milionarului, când focoasa blondină a refuzat să vină, dar într-un final și-a făcut apariția mult mai târziu.

Diferențele de caractere și-au spus cuvântul! Tate încă mai vrea să copilărească, în timp ce Bianca vrea o relație mult mai stabilă și matură.

Declarațiile făcute de Tristan Tate nu șochează absolut deloc, ba chiar confirmă unele incertitudini. El având doar cuvinte de laudă la adresa Biancă și absolut nimic de reproșat! Respectându-i foarte mult ca familie, atât pe Bianca Drăgușanu, cât și pe Victr Slav.

“Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi”, a declarat Tristan Tate în cadrul emisiunii “Star Magazin”.

Care au fost momenetele de gelozie a lui Tristan

Nu același lucru îl spunea Tristan săptămâna trecută când a aflat că Bianca s-a văzut cu fostul ei soț. El a exclus atunci orice urmă de gelozie.

„Nici măcar 1 la sută. Oamenii au gândire foarte măruntă şi vor spune ‘ O, Bianca s-a întâlnit cu Victor!!! De parcă ar fi cine ştie ce poveste’. În esenţă, este vorba despre faptul că părinţii unei fete s-au întâlnit pentru a discuta ce vor face de sărbători.

Citește și: Prima declarație a lui Tristan Tate după despărțirea de Bianca Drăgușanu!”Și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru…”

Este ca şi cum ai spune că Bianca s-ar enerva dacă eu aş ieşi cu o femeie să iau prânzul şi acea femeie ar fi mama mea. Victor şi Bianca au o fată împreună, e normal să discute despre cum vor îşi vor petrece Crăciunul.

În ce mod, m-ar deranja acest lucru? Sunt prost? Nu! Oamenii proşti pot fi foarte geloşi. Nu sunt prost, aşa că nu sunt gelos!”, a spus Tristan Tate, pentru emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top