Connect with us
Ucigașul lui Emi Pian, protejat după gratii

Monden

Ucigașul lui Emi Pian, protejat după gratii

Cunoscutul interlop, Emi Pian, a fost ucis, în Capitală, după un conflict izbucnit în timpul unei partide de jocuri de noroc unde au avut loc neînțelegeri, pe baza unor reglări de conturi. Florin Mototolea era liderul clanului Duduianu, una dintre cele mai de temut astfel de grupări interlope. Ucigașul acestuia, Ciprian Napi, este acum închis, dar se pare că acesta ar fi avut parte de un tratament preferențial după gratii, deoarece viața lui ar fi pusă în pericol, fiind amenințat de cei care vor să-l răzbune pe Emi.

Ucigașul lui Emi Pian, protejat după gratii

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, este de aproape o lună într-o celulă a Arestului Central al Poliției Capitalei sub acuzația că l-a ucis pe Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Membrii lumii interlope vor răzbunarea, drept pentru care l-ar amenința cu moartea pe tânărul în vârstă de 26 de ani.

În acest sens, conform unor surse care au oferit declarații pentru Libertatea, autoritățile ar fi luat toate măsurile de prevenire pentru ca Napi să nu pățească nimic. Practic, după ce a ieșit din spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale pentru rănile provocate de oamenii lui Emi și afost păzit zi și noapte, Richard Emanuel Gheorghe a fost plasat într-o celulă ”cuminte”, din Arestul Poliției Capitalei, alături de două persoane. Despre acestea se știe că nu au legături cu lumea interlopă, nu sunt periculoase și nu fac probleme. La fel de protejat este și atunci când iese în curtea de aer, tot în prezența colegilor de celulă.

”Cum existau semnale că s-ar putea ajunge la răzbunări, bărbatul acuzat de omor a fost încarcerat într-o cameră cu arestați despre care se știe că nu creează probleme. Persoane care nu sunt violente și care nu au legături cu lumea interlopă. În curtea de aer, care oricum e supravegheată de agenți, arestatul iese separat, alături de cei din camera lui pentru a nu interacționa cu multă lume.”, a declarat pentru Libertatea o sursă judiciară.

Aceste măsuri stricte de protecție a celulei și a deținutului nu au fost solicitate de acesta, ci ar fi fost aplicate din cauza situației care s-a creat și a amenințărilor care au urmat uciderii lui Emi Pian.

Din aceleași motive de siguranță, Vasile Duduianu, zis Grațian Pian și Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, care au fost și ei arestați preventiv pentru că, împreună cu un alt membru al Duduienilor, au încercat să-l omoare pe Richard, au fost plasați în arestul unei secții de poliție din Capitală.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top