Connect with us

Monden

ULTIMA ORA! Fiul lui Marcel Toader, declarații exclusive despre tatal sau: “Tata mi-a spus sa nu las niciodată

Maximilian, fiul lui Marcel Toader, trece prin momente cât se poate de dificile, decesul tatălui său provocându-i un adevărat șoc.

Cu toate acestea, deși, așa cum recunoaște și Maximilian, dispariția prematură a lui Marcel Toader i-a provocat un șoc, tânărul face tot ce îi stă în puteri pentru ca înmormântarea să fie una impecabilă.

”Mă tot gândesc, da, și la ferpar. Voi scrie câteva cuvinte pentru ca la înmormântare să fie citite de preoți. Sunt multe de zis, cred că dacă aș scrie despr etatăl meu tot ce mi-aș dori să spun despre el, mi-ar luat câteva zile. A fos un om minunat, m-a învățat atât de multe, a fost un om cu adevărat bun, dacă erai cinstit cu el. Dar, acum, mi-e greu să mă gândesc la așa ceva, sunt încă în șoc, nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat”, ne-a spus, în exclusivitate, Maximilian, fiul lui Marcel Toader.

Mai mult decât atât, ne-a explicat tânărul, când vine vorba să îl descrie pe tatăl său în câteva cuvinte știe că e în fața unei misioni aproape imposibile. ”Tata era un bărbat cu o personalitate complexă. Un om care știa ce are de făcut, nu ezita, era sincer, cinstit și drept. Și necruțător uneori. De aceea zic că îmi va fi foarte greu să scriu doar câteva cuvinte”, ne-a mai spus Maximilian Toader.

Maximilian, fiul lui Marcel Toader, va prelua afacerea tatălui său

Întrebat dacă va prelua afacerea lui Marcel Toader, Maximilian a confirmat. “Da, ii voi prelua afacerea. Da, am învățat de la el despre piscine și voi continua afacerea asa cum și-ar fi dorit și tata. E greu acum, dar ma voi descurca”, ne-a spus fiul lui marcel Toader. În fine, Maximilian a povestit și cum a aflat despre moartea tatălui său. “Am vorbit cu el, și nici nu mai știu ce, vorbeam de viitorul nostru, de ce vom face, dar nu pot sa spun exact ce, acum patru zile. Am aflat ca a făcut infarct de la cel mai bun prieten al lui, am mers repede acolo, dar, deja, era prea târziu”, a mai spus Maximilian Toader pentru WOWbiz.ro.

“Tata mi-a spus sa nu las niciodată capul jos. Sa fiu tare, indiferent de ce s-ar întâmpla. Asa voi fi, în amintirea lui. Ceea ce m-a învățat tata nu poate fi rezumat. Dar mi-a spus sa nu mint niciodată, sa am coloana vertebrala și sa tratez oamenii cât de bine pot eu, asa cum as vrea sa fiu tratat și eu. Și întotdeauna sa spun lucrurilor pe nume…”, a declarat Maximilian, fiul lui Marcel Toader, pentru WOWbiz.ro.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top