Connect with us
Un artist celebru din trupa Iris a fost diagnosticat cu cancer! A început deja tratamentul

Monden

Un artist celebru din trupa Iris a fost diagnosticat cu cancer! A început deja tratamentul

Fanii trupei Iris au primit o veste extrem de proastă. Unul dintre membrii legendarei formații suferă de o formă rară de cancer.

Este vorba despre Nuțu Olteanu, care a fost membru marcant al trupei pe vremea când Dan Bittman era solistul formației.

Artistul în vârstă de 60 de ani se reface după un tratament cu citostatice. Nuțu Olteanu a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer a sistemului limfatic.

Citește și: Liderul trupei Iris, operat DE URGENTA. Va rata toate concertele de anul acesta

Din cauza bolii, chitaristul nu a putut să fie luni seara, alături de colegii săi, pe scena Sălii Palatului, acolo unde Iris a deschis concertul legendarei trupe Foreigner.

Din fericire, forma de cancer este vindecabilă, însă artistul va rămâne sub supravegherea medicilor până când va scăpa complet de boală.

Citește și: Boala de care suferea Ionela Prodan – Cancer de prancres. Simptomele pot fi descoperite la timp

Nuțu Olteanu nu este singurul component al trupei Iris care a avut probleme de sănătate. Cristi Minculescu, solistul vocal al formației Iris, a suferit în 2009 un transplant de ficat. Intervenția a avut loc în Germania, iar donatoare a fost chiar soția artistului. Pentru câteva luni, artistul a fost nevoit să stea departe de scenă.

De asemenea, Nelu Dumitrescu, a fost diagnosticat în urmă cu doi ani cu cancer

„În urmă cu opt luni, în urma unui control medical efectuat la o clinică privată din Bucureşti, mi s-a stabilit un diagnostic – hernie inghinală. În luna octombrie, în timpul intervenţiei chirurgicale, s-a constatat că de fapt aveam cu totul altceva şi mult mai grav . Limfom malign nonHodgkin (o formă de cancer).

Nu am vrut să vă întristez cu asemenea veste. Iar în perioada în care am lipsit m-am tratat la Spitalul Fundeni, secţia Hematologie. La momentul actual, veştile sunt bune, tratamentul a dat rezultate.

Și o să încerc să-mi reiau activitatea din luna iunie a acestui an, până cţnd sper să-mi crească şi mie puţin părul (Hahaha)”, a scris atunci Nelu Dumitrescu pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top