Connect with us
Un concurent de la Insula Iubirii, reținut de DIICOT

Monden

Un concurent de la Insula Iubirii, reținut de DIICOT

Un concurent de la Insula Iubirii a fost reținut de DIICOT. În acest dosar mai sunt vizate peste 30 de persoane printre care și un fiu de senator.

Mihai Cristian Cosmin, fiul fostului senator Cristian Dănuț Mihai este cercetat pentru aderare la grup infracțional organizat, trafic de persoane și proxenetism.

El a fost reținut de DIICOT, potrivit unor surse judiciare.

De asemenea, Bohus Pollak, zis Ben, un fost concurent al emisiunii Insula Iubirii. Acesta este cercetat pentru trafic de drogurii de mare risc, fiind și el reținut, au precizat sursele citate.

Alte 31 de persoane au fost reținute în acest dosar. Potrivit DIICOT, în cauză sunt vizați mai mulți membri ai clanului Ștoacă. Primul este acuzat de aderare la un grup infracţional organizat, proxenetism şi trafic de persoane, iar Pollak Bohus de trafic de droguri.

Ben de la Insula Iubirii făcea parte din clanul Ștoacă

De asemenea, alte 31 de persoane au fost reținute în acest dosar.

Miercuri, procurorii DIICOT au descins în nu mai puţin de 57 de case ale membrilor clanului din Bucureşti, Giurgiu şi Ilfov. Iar acuzaţiile sunt din toate domeniile infracţionale, de la trafic de droguri şi de persoane până la dare de mită.

Procurorii arată că gruparea acționa în stil mafiot, și-a instruit urmașii după reguli stricte și le-a predat conducerea. Principala sursă de venit era traficul de droguri.

Aceștia vindeau drogurile în sectoarele 4 și 5. Însă procurorii DIICOT au descoperit că aceștia câștigau bani mulți și din prostituție, inclusiv cu minore.

Citește și Felix Bănilă candidează la șefia DIICOT și a ajuns la CSM pentru a-și prezenta proiectul managerial

Potrivit DIICOT, liderii ”grupării Ștoacă” și-au crescut și educat copii și alte rude conform unor reguli stricte. Regulile au vizat ”jurământul” tăcerii, al sacrificiului pentru lider și al condiționării acțiunilor infracționale de voința și știința persoanei care ocupă poziția de lider.

Mihai Cristian Cosmin este acuzat de aderare la un grup infracţional organizat, proxenetism şi trafic de persoane, iar Pollak Bohus de trafic de droguri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top