Connect with us
Un milionar celebru, sechestrat în propria casă. Hoții au provocat pagube de 500 de mii de euro

Monden

Un milionar celebru, sechestrat în propria casă. Hoții au provocat pagube de 500 de mii de euro

Un milionar celebru din țara noastră a fost victima hoților în plină zi. Acesta a fost sechestrat în propria lui casă, lovit și tâlhărit. Hoții au acționat ca în filme și au provocat pagube imense. Este vorba despre afaceristul Dan Nicorescu, devenit cunoscut pentru bolizii lui de lux pe care îi deține. Acesta a avut parte de o experiență neplăcută, iar oamenii legii încearcă acum să afle cine sunt vinovații. Deși casa lui valorează 4 milioane de euro, nu avea niciun fel de pază.

Marele milionar a fost prădat de hoți

Celebrul milionar Dan Nicorescu a fost jefuit, marţi, după ora prânzului, în propria casă aflată într-o zonă rezidențială din nordul Capitalei. Doi bărbați necunoscuți, cu fața acoperită cu cagule, au pătruns în imobilul de valoare și au provocat pagube de 500.000 de euro. Aceștia au luat de acolo bani, dar și bijuterii extrem de scumpe.

Cea care a anunțat autoritățile a fost chiar iubita milionarului. Bărbatul a fost lovit și sechestrat în propria casă, iar hoții au acționat exact ca în filme.  În urma incidentului, Nicorescu a primit ajutorul medicilor, după ce ar fi suferit un puseu de tensiune. Polițiștii efectuează acum cercetări și încearcă să afle cine este vinovatul. Casa este păzită de oamenii legii.

”Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuinţa partenerului ei au pătruns doi bărbaţi necunoscuţi, care prin violenţă i-au sustras o sumă de bani şi bijuterii. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului  de către Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi de drept” a fost comunicatul transmis ieri de Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au declarat că Dan a fost filat de hoți, pentru că acestora nu le-a păsat nici măcar dacă proprietarul este acasă și au acționat direct. Polițiștii cred că Dan Nicorescu ar fi trebui să-și ia toate măsurile preventive înainte de acest incident, pentru că imobilul lui, care ar valora în jur de 4 milioane, reprezintă cu adevărat o țintă pentru hoți.

Dan Nicorescu este  unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, fiind cunoscut pentru bolizii săi de lux şi averea estimată la un miliard de euro. El a început să muncească încă de la 20 de ani și a ajuns la o avere considerabilă. Mașinile sale de lux valorează peste 2 milioane de euro: Lamborghini Aventador (250.000 de euro), Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), Bentley Continental GT (300.000 de euro) dar şi cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top