Connect with us
Viorel Lis a făcut un accident vascular cerebral! Ce a spus Oana despre starea acestuia

Monden

Viorel Lis a făcut un accident vascular cerebral! Ce a spus Oana despre starea acestuia

Viorel Lis a ajuns din nou pe mâna medicilor, iar Oana Lis, soția acestuia, a vorbit despre ce a pățit cel care a fost primarul municipiului București.

Viorel a suferit un accident vascular cerebral și refuza sa meargă la spital. În cele din urmă, Oana Lis a reușit să îl convingă pe acesta să meargă la spital.

„M-am speriat rău de tot, am mers la spital… El nu voia pentru că aceasta este problema, bolnavul nu realizează gravitatea situaţiei. El zicea că se duce acasă să se culce, dar dacă se ducea acasă să se culce murea în somn sau paraliza.

Şi am venit cu el la spital, acum este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, a spus Oana Lis intr-o emisiune TV.

Viorel Lis a suferit o operaţie de colecist în luna noiembrie a anului 2017.

”S-au crucit și medicii când au văzut ce am în mine. Sper să depăşesc această perioadă, nu mă simnt foarte bine. Acum, încep să obosesc destul de repede, nu mai am energie. E destul de dificil pentru mine. Uneori simt că rămân fără aer”, spunea atunci fostul edil al Capitalei.

Citește și: Lis, pus pe gânduri de moartea Ilenei Ciuculete. Ce i-a spus Oanei

Viorel Lis și crucea blestemată

Viorel Lis s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă și a ajuns pe mâna medicilor de mai multe ori.

Pe contul personal de socializare, Oana Lis a urcat o fotografie în care apare crucea soţului ei, Viorel Lis, realizată în stilul Cimitirului Vesel de la Săpânţa.

Soţia fostului primar al Capitalei este de părere că această cruce a atras energii negative, motiv pentru care bărbatul nu este într-o formă prea bună.


„Viorel nu înţelege că de la cruce este o energie negativă la noi in casa. E normal că am fost speriată când a fost internat.

Mă îngrijorează că a slăbit 13 kilograme în două săptămâni. Vreau să fac şi o sfeştanie în casă. El zice că eu cred că el moare şi de asta chem preotul acasă.

Crucea e făcută în stilul celor de la Săpânţa. Eu înţeleg că el este bătrân, dar prea multe s-au întâmplat.

Ba cade ţi se împiedică, ba ajunge la spital, ba aud zgomote în casă”, a spus Oana Lis la un post de televiziune. în urmă cu ceva vreme.

1 Comment

1 Comment

  1. ioan petrisor

    2018-04-27T18:22:47+03:00 at 18:22

    In viata toti trecem prin momente grele,dar este penibil cat tam,zam se face cu acest om,devine caraghio,iesit din comun,tot ce se scrie despre el de asa zisa sotie ,care cred ca e mai bolnava decat el,omul suferra,ca noi toti,dar pentru asta nu trebuie sa stim de cate ori a fost la wc.ca nu poate face sex,ca ea nu suporta sperma face alergie,si cate alte tampite probleme ce se scrie.Oameni buni,ei sant ca si noi cu suferinte,varsta nu iarta,iar aceasta doamnacred ca ar fi bine sa-si faca cateva analize la cap…..si sa ne scuteasca de aceste stiri,Cine a fost Lis,un muritor care a avut norocul chior sa ajunga primarul capitalei,dar asta nu trebuie sa fie pentru medii o sursa murdara de stiri….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top