Connect with us
Viorel Lis a rupt tăcerea după ce s-a spus că ar fi pe moarte!

Monden

Viorel Lis a rupt tăcerea după ce s-a spus că ar fi pe moarte!

Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral în ultima vreme, iar în presă a început să se vehiculeze informaţia că starea acestuia ar fi una destul de gravă.

În urmă cu ceva timp, soția lui, Oana Lis, a dezvăluit că fostul edil nu prea mai poate să vorbească și că el comunică mai mult prin semne.

Mai mult decât atât, aceasta spunea că se teme din ce în ce mai mult pentru viaţa soţului său.

Însă, iată că, Viorel Lis nu este pe moarte, aşa cum spuneau unele voci din mass-media.

Fostul primar al Capitalei a avenit la o emisiune televizată, alături de Oana Lis, iar cei doi au părut puşi pe glume.

“Uite, mă, că ai memorie!”, a glumit Oana față de Viorel, care a mărturisit faptul că se va muta la țară, dacă vreodată va rămâne singur, fără Oana: “Dacă rămân singur, mă duc la țară”.

„Am avut probleme mari, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Vreau să îmi trăiesc viața. Am avut o operație, dacă nu o făceam, muream de cancer. A doua oară am avut un atac vascular, cu niște crize de epilepsie, nici nu mai știam cum mă cheamă.

Am momente când nu îmi aduc aminte de unele chestii. A apărut pe Internet un cont pe Facebook cu numele meu și vreau să spun că nu este al meu. Oana a luat forța de la mâncare”, a mărturisit Viorel Lis, la Antena 1.

„A avut două episoade când nu mai vorbea și m-am rugat la Dumnezeu să fie bine. L-am iertat și pe tatăl meu, chiar mă bucur că am fost la biserică de Sfântă Maria și am aprins o lumânare la vii și m-am rugat să îi fie bine, în ciuda bătăilor pe care mi le-a dat”„, a completat Oana.

Citeşte şi: Oana Lis a rupt tăcerea și a povestit cum a fost agresată

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top