Connect with us

Știri

Doliu în familia ”Mireasă pentru fiul meu”: Trebuie să se întâmple o tragedie ca să fie familia unită”

Astăzi, unul dintre concurenții emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” a primit o veste de acasa care l-a ingenunchiat.

Petru a aflat de la mătușa sa că unchiul său a murit, după o lungă suferință.

Lui Petru de la „Mireasă pentru fiul meu” i-a murit unchiul care era grav bolnav şi a început să plângă în direct atunci când a început să vorbească la telefon mătușa sa,  Ana.

Petru / foto: Captură video

Petru / foto: Captură video

„Fiica mea a trimis un mail în redacţie, pentru că nu ştiam cum să intrăm în direct. A murit frăţiorul nostru. (…) Suntem în doliu. Eu sunt oricum tot timpul alături de Petruţ. (…) Stai liniştit, am fost tot timpul cu ea. Ştii că bunica e tare, tu o ştii foarte bine. (…) Mama ta e bine, a venit şi ea la înmormântare. (…) Tatăl tău şi fratele nu au venit la înmormântare. (…)”, a declarat Ana, mătuşa lui Petru, în cadrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”.

Da, unchiul meu de care avea grijă bunica. Era bolnav… Trebuie să se întâmple o tragedie ca să fie familia unită. Cu siguranţă că o să vin şi eu să fiu alături de bunica mea (…)”, a mărturisit vizibil afectat Petru, unul dintre concurenţii emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”.

Pentru că bunica lui Petru nu a putut fi contactată de către echipa emisiunii, Petru a stat cu inima strânsă pentru că nu a reușit să comunice deloc în ultima lună cu femeia care a avut grijă de el.

Deși a fost afectat de vestea primită, Petru încearcă în continuare să cunoască fata potrivită pentru el, așa că de câteva săptămâni le curtează ba pe Georgiana, ba pe Mădălina,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top