Connect with us

Știri

The Pussycat Dolls se reunește după 10 ani

Una dintre cele mai iubite trupe din lume, The Pussycat Dolls, se reunește după 10 ani de pauză. Fanii sunt extrem de încântați, mai ales că această veste părea să nu mai vină vreodată. În sfârșit Nicole Scherzinger a acceptat să meargă în turneu cu fosta ei trupă!

The Pussycat Dolls se reunește după 10 ani

La începutul anului 2019 Nicole Scherzinger, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre o posibilă reuniune a trupei din care a făcut parte: „Îmi lipsesc turneele. Datorită acestui fapt m-aș întoarce pe scenă într-o zi. În timpul în care am cântat singură, îmi spuneam că îmi lipsesc fetele. Nu cred că o reuniune Pussycat Dolls este imposibilă în viitor. Îmi iubesc și îmi respect colegele de trupă”, e declarat artista.

Citește și: Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital cu fiica ei cea mică

The Pussycat Dolls se reuneste dupa 10 ani

The Pussycat Dolls se reuneste dupa 10 ani

Acum se pare că acest lucru va deveni realitate, deoarece artista a primit un avans enorm și a semnat un contract de multe milioane de dolari pentru a merge într-un turneu cu The Pussycat Dolls. O sursă apropiată vedetei a declarat pentru celebra revistă britanică The Sun că îndrăgita formație The Pussycat Dolls se va reusi și va susține un turneu incediar în anul 2020.

„Nicole a refuzat de mai multe ori oferte pentru reunirea grupului, dar, cu ocazia împlinirii a zece ani de la pauza pe care au luat-o, a spus că este în sfârșit pregătită să revină. Lui Nicole i s-a făcut o ofertă de mai multe milioane de lire sterline pentru a reveni, i s-a dat un avans uriaș și este imposibil să mai renunțe acum. Turneul va fi imens, iar fetele vor cânta cele mai cunoscute piese ale lor, dar a existat o discuție privind și reîntoarcerea lor în studio pentru a înregistra cântece noi”, a declarat sursa respectivă.

Citește și: Kate Middleton însărcinată din nou? Cine a dat-o de gol

Deocamdată nu există informații oficiale cu privire la această reuniune, însă fanii deja sunt în delir și așteaptă cu nerăbdare.

The Pussycat Dolls a avut numeroase piese de mare succes internațional, printre care și  „Don’t Cha”, „Stickwitu”, „Beep”, „Buttons”, „When I Grow Up”, „I Hate This Part” şi „Jai Ho! (You Are My Destiny)”.  În anul 2010 Nicole a decis să părăsească trupa și să se concentreze pe cariera ei solo care a înflorit imediat și a dus-o pe culmile sccesului.

Citește și: Echinocțiul de toamnă 2019. Obiceiuri de care trebuie să ții cont

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top