Connect with us
1.5 milioane de români nu vor mai avea Pro TV în grila de programe

Știri

1.5 milioane de români nu vor mai avea Pro TV în grila de programe

Pro TV a anuțat în 22 februarie pe site-urile sale că începând cu data de 28 februarie contractul de retransmisie a programelor cu rețeaua Telekom expiră.

Având în vedere că nu s-a ajuns la niciun acord cu operatorul, de la 1 martie clienții Telekom și Next Gen nu vor mai putea viziona canalele Pro TV, Pro 2, PRO Cinema și Pro X.

ACTUALIZARE: Pro TV anunț oficial despre situația Telekom – Mesaj de ultimă oră pentru telespectatori

Astfel, peste 1.5 milioane de români nu vor mai avea acces la cel mai urmărit post tv din România. Telekom se declară surprinsă de reacția Pro TV și sustine că se află în negocieri intense cu postul de televiziune pentru prelungirea contractului.

Pe de altă parte, pe toate canalele media detinute de postul de televiziune telespectatorii sunt informați că vor putea viziona Pro TV pe Telekom doar pana la 28 februarie 2019.

Telekom bombarbată cu mii de mesaje si apleuri în call center

Dupa anunțul făcut de televiziune, rețeaua Telekom a fost bombardată cu mesaje pe pagina sa de Facebook în care clienții amenință cu rezilierea dacă nu se ajunge la un acord cu postul din pachet Protopopescu.

Clienții companiei care au nevoie de informații cu privire la acestă situație, pot contacta operatorul la numărul 1234 în retețaua Telekom sau 0214041234 din orice altă rețea de telefonie.

Operatorul susține că mișcarea făcută de Pro TV este pentru a justifica și pune presiune mărirea costurilor pentru retransmisia posturilor de televiziune.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top