Connect with us
lil peep

Știri

Șoc în lumea muzicii! A murit la doar 21 de ani. Ce a postat înainte să moară

Tragedie pe scena internațională a muzicii. Lil Peep, unul dintre cei mai în vogă artiști din zona de rap a murit la doar 21 de ani. Anunțul decesului a fost confirmat de managerul său, Adam Grandmaison.

Pe numele său real Gustav Åhr, rapperul s-a consacrat la nivel mondial prin piesele sale deosebit de emoționale, în care a combinat mai multe stiluri, printre care hip-hop, trap, punk, emo-rock. În piesele sale, acesta vorbea frecvent despre probleme pe care le avea cu depresia, despărțiri sau consumul de medicamente anti-depresive.

Lil Peep tocmai îşi lansase în septembrie albumul de debut, Come Over When You’re Sober (Part One), iar publicaţia Pitchfork l-a numit drept viitorul curentului emo.

Comunitatea artistică deplânge decesul acestuia. De exemplu, Diplo a scris pe Twitter că Lil Peep „mai avea atât de multe de făcut” și era o persoană „care l-a inspriat constant”.

„Peep era o persoană amabilă. Era incredibil să petrec timpul cu el, să discutăm despre muzică, despre idei de melodii pe care aveam să le producem împreună”, a scris și producătorul Marshmello.

Într-un filmuleț postat pe Internet cu câteva ore înainte de deces, el spunea că a luat medicamente prescrise de medic, dar și alte substanțe, subliniind: „Mă simt bine, nu sunt bolnav”.

Lil Peep

Lil Peep

2 Comments

2 Comments

  1. muytza

    2017-11-18T00:35:34+02:00 at 0:35

    ziaristi de kkt, in primul rand ca nu s-a sinucis, iar in al doi-lea rand DE CE MRTII VOSTRI DATI COPY PASTE DE PE ALTE SITEURI

  2. zimbru

    2017-11-17T18:41:31+02:00 at 18:41

    a facut supradoza, nu s-a sinucis manca-mi-ati – ziaristilor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top