Connect with us
160 de pasageri blocați în Italia. Avionul nu a mai apărut

Știri

160 de pasageri blocați în Italia. Avionul nu a mai apărut

160 de români au rămas blocaţi pe aeroportul din Bologna după ce aeronava companiei Wizz Air nu a mai apărut.

Angajaţii aeroportului le-au comunicat pasagerilor stupefiați că trebuie să se descurce pe cont propriu.

Clipe dramatice pe aeroportul din Bologna. 160 de pasageri români s-au trezit într-o situație inedită și îngrijorătoare. Avionul cu care trebuiau să zboare acasă nu a mai apărut. Cu toate că aceștia au plătit biletele și așteptau cursa, aceasta a fost anulată. Mai mult, angajații aeroportului le-au spus să-și găsească singuri o soluție pentru a ajunge în România.

Cursa trebuia să decoleze în decursul serii de 15 mai, la ora 21:30, către Iași. Autoritatile de pe Aeroportul din Bologna au amânat inițial zborul cu o oră. După ce au așteptat o nouă veste, cei 160 de pasageri au fost anunțați că trebuie să iasă din aeroport.

Scandalul și revolta au izbucnit în rândul pasagerilor. Compania Wizz Air, al cărui zbor a fost anulat, s-a ocupat de transferul acestora la un hotel. Evenimentul a avut loc abia în jurul orei 3 dimineața.

Ministerul de Externe a transmis într-un comunicat informații privind cauzele care au condus la acest incident. De asemenea au fost aduse propuneri pentru soluționarea acestui eveniment. Citiți mai multe pe AIR24.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top