Connect with us

Știri

NEWS ALERT Incendiu violent în Arad. Sunt mai multe victime, pompierii intervin

Incendiu puternic în această după-amiază în Arad. Un întreg bloc de locuințe a fost evacuat iar la fața locului au ajuns de urgență mai echipe pentru stingerea incendiului.

În urma tragicului incident, un bărbat a decedat în apartamentul său cuprins de un incendiu. Doi copii şi o femeie s-au intoxicat cu fum, fiind transportaţi la spital. Întregul imobil cu patru etaje a fost evacuat, din cauza degajărilor mari de fum.

Focul a izbucnit, marţi după-amiază, într-un aprtament situat la etajul al doilea al unui bloc cu patru etaje situat în cartierul arădean Confecţii, iar locatarii alarmaţi de degajările mari de fum au sunat la 112, scrie news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, echipajul de pompieri trimis a evacuat persoanele aflate în bloc care nu ieşiseră din apartamente, doi locatari fiind scoşi din locuinţe pe ferestre, cu ajutorul unei autoscări.

Pompierii au reuşit să lichideze flăcările în câteva minute şi urmează să stabilească de la ce a pornit focul

În urma intervenţiei la apartamentul cuprins de flăcări, un bărbat de 60 de ani a fost găsit decedat în baia locuinţei.

”Trei locatari, doi copii şi o femeie, au suferit o intoxicaţie uşoară cu fum şi au fost transportaţi la spital pentru îngriji”, a declarat Pleşca.

Incendiul a fost lichidat după câteva minute, fără a fi afectate de flăcări alte apartamente.

Mai multe locuinţe au suferit, însă, pagube din cauza apei folosite la intervenţie şi a fumului dens.

În acest caz a fost deschisă o anchetă iar pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul. La faţa locului s-au deplasat şi poliţişti, pentru efectuarea cercetărilor.

Citește și Incendiu puternic la un spital din Timișoara. Zeci de persoane evacuate

Incendiu puternic la Spitalul Municipal din Timișoara. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de pompieri. Aproximativ 80 de persoane au fost evacuate din Clinica ORL a Spitalului Municipal din Timișoara. Totul după ce incendiul a izbucnit în curtea unității medicale.

Incendiul a izbucnit, luni, în curtea Clinicii ORL a Spitalului Municipal Timișoara, aflată pe B-dul Revoluției, în centrul orașului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top