Connect with us
A început noul An Chinezesc 2019 - Iată ce trebuie să faci azi

Știri

A început noul An Chinezesc 2019 – Iată ce trebuie să faci azi

Anul nou Chinezesc 2019, anul Porcului / Mistrețului de Pământ, începe pe 5 februarie 2019. Am selectat cele mai importante tradiții, obiceiuri și superstiții pe care astrologii, dar și tradiția chineză, ne recomandă să ținem cont de ele.

Tradiții și obiceiuri în Noul An Chinezesc

Anul Porcului de Pământ sau al Mistrețului de Pământ 2019, aduce tradiții diferite. Fiecare An chinezesc diferă de în funcție de animalul care-l „guvernează”.

Așadar, începând de mâine, 5 februarie, întrăm în Anul Porcului de Pământ. Datorită formei acestuia astrologii chinezi consideră că anul va fi unul prosper, numai bun pentru cei care au planuri de dezvoltare. Relațiile vor fi excelente și acum este momentul să facem copii, dacă ne dorim acest lucru.

Tradiția spune că este bine ca mâine să mâncăm pește și găluște și este interzis consumarea carnii de porc în prima zi a noului an.

Horoscop chinezesc 2019. Ce ne aduce Anul Porcului de Pământ

Pe de altă parte astrologii avertizează ca prosperitatea și imbogățirea de care putem avea parte în acest an, poate fi umbrită de  dezastre naturale. Citește aici continuarea.

Horoscop Chinezesc 2019 pentru fiecare zodie

Află ce zodie ești în horoscopul chinezesc. Previziunile pentru 2019

Anul nou chinezesc 2019, Mihai Voropchievici a făcut previziunile pentru Anul Mistrețului de Pământ. Pe 5 februarie intrăm în noul an chinezesc.

Ce ne aduce anul Misterțului (Porcului)  de Pământ

Toate motivațiile și inițiativele pozitive ale zodiilor sunt bine venite. Nu este cazul să fiți negativiști este loc de comunicare foarte multă.

Noul an chinezesc aduce abundență din toate punctele de vedere.

Citeste AICI horoscopul chinezesc pentru fiecare zodie.

Horoscop chinezesc 2019. Ce ne aduce Anul Porcului de Pământ

Horoscop chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ începe pe 5 februarie şi se termină în 2020, pe 24 ianuarie. Acest an vine după Anul Câinelui de Pământ din zodiacul chinezesc şi va fi urmat de Anul Şobolanului de Metal (2020).

Conform specialiştilor în astrologia chinezească, 2019 este un an bun pentru a face bani, un an favorabil investiţiilor. Per ansamblu, se anunţă un an al prieteniei şi al iubirii pentru aproape toate semnele zodiacale.

De altfel, în horoscopul chinezesc, porcul este recunoscut pentru că atrage norocul în toate sferele vieţii.

Horoscop chinezesc 2019 pentru toate zodiile:

Şobolan (cei născuţi în 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) – Pentru această zodie se anunţă un an de prosperitate şi de bucurie!

Bivol (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009) – Se anunţă un an în care aceşti nativi vor avea multe oportunităţi de a face bani.

Citește aici horoscopul complet.

Ce zodie ești în horoscopul chinezesc

Horoscop Chinezesc – Tu stii ce zodie esti in horoscopul chinezesac? Afla mai jos cele mai importante trasaturi ale semnului tau!

Horoscopul chinezesc este diferit de cel european, si anume, nu se iau in considerare perioade determinate intre doua luni ci anii in care te-ai nascut cu date precise.

Chinezii au 5 elemente esentiale care influenteaza zodia ta, insa caracteristicile generale sunt aceleasi: metal, apa, foc, pamant si lemn.

Vezi aici ce zodie ești în horoscopul chinezesc în functie de anul nașterii05.

 

 

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top