Connect with us
A murit Elisabeta Iordache, mama lui Florin Iordache (PSD). Cauza morții

Știri

A murit Elisabeta Iordache, mama lui Florin Iordache (PSD). Cauza morții

Florin Iordache (PSD), fost ministru al justiției în guvernul Grindeanu și șeful comisiei care modifică codurile penale și legile justiției, trece prin momente grele.

Mama deputatului PSD a murit la un spital din Capitală, unde se afla internată de ceva vreme, transmite Realitatea TV. Elisabeta Iordache avea 85 de ani.

Primarul municipiului Caracal, Liviu Radu, a declarat că înmormântarea va avea loc miercuri, la cimitirul din localitate.

„A murit ieri, la un spital din Bucureşti, astăzi va fi adusă la Caracal, iar mâine va fi înmormântată. Era în vârstă, avea în jur de 85 de ani”, a declarat Radu.

Deputatul Florin Iordache este singurul copil al lui Pompiliu şi Elisabeta Iordache. Acum, fostul ministru al Justiţiei îl mai are doar pe tatăl său.

Ce spunea Elisabeta Iordache despre fiul său

În februarie 2017, în vremea celebrei Ordonanțe 13 care a scos sute de mii de români în stradă, Elisabeta Iordache spunea că nu trebuia ca fiul ei să ajungă ministru.

„Nu trebuia să ajungă ministru. Eu i-am zis să nu accepte, dar nu l-au lăsat aia de acolo. Domnule, eu mi-am crescut copilul așa de frumos și de cinstit… dar nu vezi ce este în jurul nostru?

I-am zis să nu se bage între câini. Îi trebuie liniște și lui, să muncească în mod cinstit, că sunt locuri de muncă. Nu vezi că faci bine și zice că faci rău?”, a declarat mama lui Iordache pentru România Liberă.

Florin Iordache s-a născut în Caracal și este de profesie inginer. În 2002, el a devenit și jurist, după ce a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea Craiova.

Are un masterat în administrație publică și un doctorat pe relații economice internaționale.

Înainte de Revoluția din ’89, el a lucrat că inginer la Fabrică de Mobilă Caracal, după care a devenit viceprimar și apoi, din 2000, deputat.

Citește și: Ce spune Florin Iordache despre modificările aduse Codului Penal și abuzului în serviciu

2 Comments

2 Comments

  1. parcalabescu emil

    2018-07-11T13:28:59+03:00 at 13:28

    Nu putea sa CRAPE nea Florin Iordache, in locul maica-sii? Scapa tara asta de un infractor, un nenorocit care a schimbat legile justitiei in favoarea lui Dragnea, stapanul lui…?

  2. Ion Albu

    2018-07-10T12:51:19+03:00 at 12:51

    Condoleante ! Mama era o femeie normala dupa cum gandeste.
    Deci Fl.Iordache e din Caracal, oraselul ala cu carutza…..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top