Connect with us

Știri

A murit fotomodelul Mairead O’Neill, la numai 10 luni după ce și-a pierdut mama

Modelul Mairead O’Neill, considerată una dintre cele mai promițătoare modele ale momentului, a murit la numai 21 de ani. Fanii acesteia sunt în stare de șoc, mai ales că în urmă cu câteva luni aceasta își pierduse mama.

La doar câteva ore după ce a încărcat mai multe videoclipuri pe Instagram în care tânăra le arăta tuturor cât de mult s-a distrat cu prietenii, vestea că Mairead a luat prin suprindere pe toată lumea.

Originară din Belfast, Irlanda de Nord, Mairead fost declarată moartî luni seara, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva.

Tânăra absolvise recent universitatea în această vară și avea o carieră promițătoare în față.

Citește și: A murit fiica actorului Marcello Mastroianni, Barbara Mastroianni

Cathy Martin, patroana agenției de modă cu care Mairead colabora, a declarat că aceasta a fost devastată de teribila moarte a mamei sale, care pierdut lupta cu cancerul. Se pare că în ultimele 10 luni de când îi murise mama, Mairead O’Neill a suferit extrem de mult.

O prietenă apropiată a modelului afirma:

„Avea doar 21 de ani, studia din greu, lucra la cariera ei și încerca să-și ţină capul deasupra apei, în timp ce suferea foarte mult pentru mama ei. Viața ei era agitată și se baza pe prietenii ei pentru susținere. Ea a făcut întotdeauna ce este mai bine, dar viața a fost grea pentru ea.”

Cauzele morții sunt necunoscute până în prezent

Până în acest moment nu se știe nimic despre cauza morții, însă, aceasta va fi descoperită de medicii legiști. Un purtător de cuvânt al Poliției din Irlanda de Nord a declarat: „Moartea ei nu este tratată ca fiind una suspectă”, relatează newsletter.co.uk.

„Este un adevărat şoc, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat mai exact, din câte ştiu eu era sănătoasă, nu avea probleme, însă după moartea mamei sale a trecut prin nişte clipe groaznice, era de nerecunoscut”, a declarat Cathy Martin, patroana agenţiei de modă, cu care colabora Mairead O’Neill, pentru Irish Mirror.

Vedeta absolvise facultatea la sfârșitul verii și era „o domnișoară inteligentă, dar și frumoasă”, titrează jurnaliștii de la Irish Mirror.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top