Connect with us

Știri

A murit Paul Popi, unul dintre artiștii legendarei trupe Roșu și Negru

Zi neagră pentru muzica românească! Paul Popi, unul dintre artiștii legendarei trupe Roșu și Negru s-a stind din viață la vârsta de 61 de ani.

Chitarist și inginer de sunet , Paul Popi a trecut în neființă din cauza unor probleme cardiace.

Artistul avea numai 61 de ani, iar familia și prietenii sunt în stare de șoc.

Paul Popi și prietenii

Paul Popi și prietenii

Dispariția sa este deplânsă de foștii colegi de trupă și turnee, Florin Ionescu, Emanuel ”Fisă ” Gheorghe”, Dorian Ciubuc ori Adrian Ordean pe care l-a legat o strânsă prietenie cu Paul Popi. ”Am locuit în aceeași cameră, în turnee, 8 ani de zile. Ultima oară ne-am văzut acum o lună și ceva. Era slăbit, dar cu același simț al umorului.

A avut o viață nebună, plină de evenimente…la fel a fost și moartea lui. Îmi pare nespus de rău, abia acum îmi dau seama că am pierdut un prieten adevărat, o prietenie sinceră”, și-a exprimat regretul compozitorul și chitaristul Adrian Ordean (Compact B, Schimbul 3) pe pagina sa de Facebook.

Citește și: A murit regizorul Ermanno Olmi, la vârsta de 86 de ani

Și Gheorghe Gheorghiu a aflat despre vestea tristă și și-a exprimat regretul.

„Dumnezeu să-l ierte! Îmi pare teribil de rău, am fost o gașcă nebună, am colindat întreaga țară cu echipa poetului Lucian Avramescu. Paul era sufletul petrecerilor de după concerte”, își aduce aminte Gheorghe Gheorghiu.

Înmormântarea va avea loc marți, în Cimitirul Băneasa (lângă Parcul Herăstrău).

Te-ar putea interesa și: „Maria Dragomiroiu a murit” – Știrea falsă care a speriat România

O informație care a circulat zilele trecute în mediul online a șocat mii de români. Un titlu anunța sec faptul că: „Maria Dragomiroiu a murit”. Informația s-a dovedit a fi una falsă.

Știrea s-a viralizat rapid la momentul respectiv și a ajuns incluziv la urechile cunoscutei artiste de muzică populară. Maria Dragomiroiu a fost uimită să afle din mediul online că a murit, mai ales că cei apropiați puteau avea un șoc la auzul acestei vești. Citește continuarea AICI.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Stroe vasilica

    2018-05-12T08:10:23+03:00 at 8:10

    DNA,a facut LUCRURI MINUNATE!!! ESTE IMPERIOS NECESAR SA CONTINUE!!! NASTASE SI VOICULESCU AU JURAT,PROBABIL,SA SI ARATE MUSCHII!!! CEI MA MARI SI MAI PUTERNICI HOTI,HOTI,HOTI CU GULERE ALBE DAR CU SATARUL IN DINTI!!! MULTUMIM,DOAMNA LAURA CODRUTA KOVESI!!! NE ATI DAT MACAR SPERANTA CA MARII HOTI,SI CRIMINALI,POT AJUNGE LA PUSCARIE!!! DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOTI( AFARA DE INFRACTORI!!!)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top