Connect with us
A murit Robert Cadar. Cazul său a îndurerat România

Știri

A murit Robert Cadar. Cazul său a îndurerat România

Cunoscutul alergător român Robert Cadar a murit la doar 40 de ani, după ce s-a confruntat în ultimii ani cu o formă foarte rară de cancer. Cazul său a intrat și în atenția Avocatului Poporului.

La începutul acestui an, cazul lui Robert a ajuns în atenția Avocatului Poporului, care s-a sesizat din oficiu, după ce acestuia i s-a refuzat decontarea tratamentului efectuat în Franța.

Anterior, Robert Cadar a prezentat, în 6 ianuarie 2018, pe blogul său, sub titlul „Sistemul medical creat de oameni sănătoşi (împotriva cancerului. Ep.15)”, faptul că, în luna octombrie 2017, a solicitat Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Braşov, în baza documentelor medicale, să i se deconteze costurile medicale ale tratamentului din Franţa, care se ridică la 7.000 de euro.

În ciuda bolii sale, Robert Cadar a alergat aproape zi de zi și s-a implicat în voluntariat pentru a-i ajuta pe alții.

În 2014, Robert a fost desemnat voluntarul anului, dupa ce a mobilizat resurse incredibile pentru ajutorarea persoanelor cu handicap, donarea de sange, acțiuni de ecologizare și împădurire.

În ultima perioadă, el a fost internat la o clinică din Manchester, Marea Britanie.

Anunțul decesului său a fost făcut de soția sa, pe Facebook.

„Azi îngerul meu s-a dus să alerge în cer… a luat cu el inima mea și știu că toată lumea l-a iubit… A fost cel mai minunat om, un luptător cu o voință și un optimist extraordinar care a adus numai bine pentru noi toți,… mie mi-a fost cel mai grozav iubit, soț și prieten…

Acum a încheiat cel mai dur maraton, dar l-a încheiat așa cum îl știți voi toți… Te iubesc, îngerul meu!”, a scris soția pe profilul de Facebook al lui Robert Cadar.

Citește și: A murit Ivonne Ghiță, comentator de bază la Eurosport. Cauza morții

Citește și: Tatăl lui Ionuț Iftimoaie a murit. Mesajul luptătorului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top