Connect with us
accident

Știri

Accident cumplit cu cinci victime. Doi tineri români au murit, alte trei persoane sunt în stare gravă. Cine sunt victimele

Doi adolescenți români, cu vârste de 14 și 17 ani, au murit, iar alți trei conaționali au fost răniți, după un accident care s-a produs în Italia.

Presa din Peninsulă relatează că accidentul s-a petrecut miercuri seara, în localitatea Palosco, din provincia Bergamo,

Autoturismul Ford Focus în care se aflau românii, condus de un tânăr de 24 de ani, s-a izbit de un copac, apoi a intrat într-o construcţie din beton.

În urma impactului, au murit doi dintre tinerii aflaţi în maşină, în vârstă de 14 şi 17 ani. Ceilalţi trei, în vârstă de 24 de ani, de 15 şi 18 ani, au fost grav răniţi, fiind preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital.

RECOMANDARE: S-a aflat cine sunt cei cinci tineri care au murit în accidentul din Suceava. Ce se întîmplase înainte de tragedie

Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici sunt cei cinci tineri care au pierit în accidentul de miercuri dimineață din Suceava.

Mașina în care se aflau tinerii a luat foc după ce s-a răsturnat de mai multe ori pe șosea. Totul s-a petrecut după ce Ciprian, șoferul mașinii, a pierdut controlul într-o curbă și s-a lovit de un camion și o altă mașină. Ulterior, victimele aveau să fie carbonizate în automobil.

Înainte de tragedie, mai exact pe 30 octombrie, Simona a scris un mesaj trist pe Facebook, la mai bine de o oră de la miezul nopții.

Mi se pare că…de câte ori mi se întâmplă ceva bun în viață, mă tem că voi pierde totul, este ultimul mesaj al fetei.

”S-au găsit trei autovehicule. Două autoturisme și un camion. Unul din autoturisme ardea în flăcări. Din accident au rezultat opt victime, din care trei conștiente. Li s-a acordat primul ajutor medical, iar una a fost transportată la spital. Din păcate, în autoturismul în flăcări au fost găsite cinci victime decedate.” a declarat reprezentantul ISU Suceava, după accident.

RECOMANDARE: Accident cumplit la ieșirea din Predeal

Grav accident rutier pe DN1, la ieşirea din Predeal! Un autoturism a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat, în urmă cu puţin timp. Trei persoane sunt încarcerate, toate fiind conştiente

Un autoturism a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat în urmă cu puțin timp pe DN1, la Predeal.

Conform purtătorului de cuvând al ISU Brașov, Cipriaj Sfreja, sunt trei persoane încarcerate în autoturism, toate fiind conștiente.

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD, două ambulanțe și un echipaj pentru descarcerare.
Victimele, doi bărbați, 31 ani, respectiv 50 ani, și o femeie de 24 de ani, au suerit traumatisme toracice și abdominale. Două persoane sunt în stare gravă, conform, purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

RECOMANDARE: Prezentatoare TV, implicată într-un accident rutier

Una dintre cele mai sexy prezentatoare de ştiri sportive de la noi, a fost implicată într-un accident rutier, în această dimineaţa. Se pare că ştirista a intrat cu maşina într-un taxi.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Elisabeta, în apropiere de piaţa Mihail Kogălniceanu.

Ştirista Ramona Păun a lovit din spate un alt autoturism şi s-a lăsat cu scandal în mijlocul străzii. Cancan.ro a obţinut imaginile de la locul accidentului!

Din câte se pare, Ramona Păun este şoferiţă începătoare, iar acesta este primul ei incident în trafic.

Taximetristul pe care Ramona Păun l-a „avariat” s-a plâns că ştirista i-a distrus instalaţia de gaz, care era amplasată în portbagaj. În imagini, se poate observa cum şoferul de taxi îi arată prezentatoarei portbagajul şi interiorul său.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top