Connect with us
Accident deosebit de grav pe Valea Oltului. Cine sunt victimele

Știri

Accident deosebit de grav pe Valea Oltului. Cine sunt victimele

Accident deosebit de grav în această dimineaţă pe Vales Oltului. Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut luni dimineaţa pe DN7, pe Valea Oltului, în localitatea Balota.

Totul după ce şoferul unui autoturism a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, lovind frontal o altă maşină, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

„PE DN7, la kilometrul 223+400 metri, în localitatea Balota, a avut loc un accident rutier pe fondul oboselii la volan.

În urma accidentului 4 persoane au fost rănit şi transportate la spital

Şoferul unui autoturism Passat care se deplasa spre Sibiu, pe fondul oboselii, a adormit la volan, iar maşina a pătruns pe sensul opus de mers, într-o curbă, lovind frontal un autoturism marca Mitsubishi”, conform sursei citate.

În urma accidentului, şoferul care a adormit la volan, în vârstă de 34 de ani, precum şi alte trei persoane din maşina pe care acesta o conducea au fost rănite.

Coliziunea între cele două autovehicule a avut loc la ora 5.00, traficul rutier fiind blocat timp de câteva zeci de minute pentru intervenţia echipajelor medicale şi de poliţie.

În prezent, în zonă, circulaţia rutieră se desfăşoară normal. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi urmează să se stabilească care au fost circumstanţele producerii acestui eveniment.

Citeşte şi Accident mortal în Satu Mare. Imagini dramatice, cine este şoferul care a murit

Accident mortal în Satu Mare, în zona Aeroclubului. Două autoturisme s-au ciocnit frontal iar cei doi șoferi au rămas încarcerați.

Echipajul medical sosit la locul accidentului a încercat resuscitatea unuia dintre șoferi, dar acesta a decedat.

Potrivit ultimelor informații, șoferul care a decedat în urma accidentului avea 75 de ani. Acestuia i s-a făcut rău la volan și a intrat pe contrasens lovind un alt automobil care circula regulamentar.

În mașina lovită se afla un șofer în vârstă de 55 de ani și soția acestuia. Bărbatul este în stare gravă din cauza leziunilor multiple.

Soția acestuia este în stare stabilă având doar răni minore

Traficul în zona în care a avut loc accidentul a fost reluat pe un singur sens după ce carosabilul a fost curățat iar anchetatorii au strâns probe.

Șoferul în vârstă de 55 de ani a suferit multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare, spun surse pentru PresaSM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top