Connect with us

Știri

Accident feroviar grav în România

Un accident feroviar grav a avut loc astăzi în județul Maramureș, pe magistrala 400. Un tren Regio a lovit un autoturism..

Locomotiva trenului a deraiat, însă nu există victime, notează știripesurse.ro. Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, traficul feroviar este oprit la intrarea în stația Țicău, județul Maramureș.

CITESTE SI: 6 persoane au fost ucise pe un teren de fotbal

Atentat terorist în Barcelona: OFICIAL 14 morți și peste 100 de răniți, printre care 3 români. Un alt atac a avut loc la Cambrils

Atentat terorist în Cairo, la Catedrala Coptă. Cel puțin 20 de persoane au murit. Atentatul nu a fost revendicat

Trenul Regio 4047 Jibou-Baia Mare a lovit o mașină la o trecere la nivel cu calea ferată, spun autoritățile.

Polițiștii spun că șoferul mașinii nu a respectat regulile. CFR a transmis că cei 30 de pasageri care se aflau înăuntru au fost preluați cu un microbuz pentru a ajunge la destinație.

Un alt accident feroviar a avut loc în Vaslui, ieri

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă în judeţul Vaslui. Garnitura de tren Galaţi-Iaşi a lovit o maşină în care se aflau trei persoane.

“La trecerea pe calea ferată din Roşieşti, trenul 1863, care circulă pe ruta Galaţi-Iaşi, a surprins şi accidentat un autoturism in care se aflau trei persoane. Cele trei persoane au fost grav rănite, dar trăiesc.

A fost apelat serviciul 112 pentru intervenţia echipajelor medicale şi a descarcerării”, a declarat directorul Regionalei CFR Iaşi, Constantin Axinia.

Două dintre victime sunt încarcerate şi pompierii deplasaţi la faţa locului încearcă scoaterea acestora pentru transportul de urgenţă la spital.

Cât despre cea de-a treia victimă, aceasta ar fi în stare gravă, fiind aruncată în urma impactului în afara maşinii. Medicii încearcă resuscitarea acesteia.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție și pompieri
“Din primele informaţii, un tren a intrat în coliziune cu un autoturism. S-au deplasat 3 autospeciale şi terapia intensivă mobilă cu medic.

Se acordă primul ajutor unei persoane care a fost aruncată din maşină şi pentru persoanele încarcerate în maşină se încearcă descarcerarea acestora.

Este o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată, problema este că în zonă este ceaţă densă.”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Vaslui, Petru Iftene, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Angajatul Serviciului de Poliție Metrou face o dezvăluire inedită privind sistemul de supraveghere de la Metrorex.
În toate statițiile de metrou sunt 1000 de camere, care sunt supravegheate doar de un singur calculator, vechi de 15 ani.

Un martor-cheie a făcut dezvăluiri incredibile despre ceea ce se întâmplă de fapt în spatele camerelor de supraveghere.

„Toate imaginile alea se descarcă, prima dată se descarcă, după care iei toate camerele și te uiti la ele. Durează, când se lucrează pe circuit câteva durează și câteva ore, două-trei ore, ca să descarce. Este un terminal și se merge acolo. La ce oră s-a întâmplat, între 18.00-18.30.

Câte camere? 10 camere. Prima dată identifici 10 camere, după care dai la fiecare cameră, dai fiecare camere intervalul de 30 de minute și lași să descarce. Și stai și aștepți. O oră, cât durează. Asta e relativ. Calculatoarele astea sunt de 15 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top