Connect with us
Accident GRAV în Bucureşti! Cine sunt victimele transportate de urgenţă la spital

Știri

Accident GRAV în Bucureşti! Cine sunt victimele transportate de urgenţă la spital

Accident extrem de grav în centrul Bucureştiului cu două victime transportate de urgenţă la spital. Autorităţile intervin în forţă.

Totul s-a întâmplat pe Bulevardul Unirii. Au fost implicate două maşini şi un autobuz al liniei 104. În urma impactului, un pasager şi şoferul uneia dintre maşinile implicate au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Floreasca.

Unul dintre şoferi nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers

„Acest domn mi-a tăiat faţa, nu l-am mai putut evita şi l-am acroşat pe partea dreaptă. Domnul a ricoşat în Loganul roşu. Mi-a tăiat faţa. Sunt două persoane rănite, una are o leziune deschisă la tibie, cealaltă e rănită uşor. Maşina era plină”,

a declarat şoferul RATB, Florian Chera, conform mediafax.

Informaţiile funizate de şoferul RATB au fost confirmate şi de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei, care din cercetarea la faţa locului a stabilit că soferul unui autoturism Dacia Logan nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, lovind un autobuz.

Din impact, maşina a intrat într-un alt Logan. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Unirii, pe sensul dinspre Bulevardul Mircea Vodă către Bulevardul Lucian Blaga, mai spune sursa citată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top