Connect with us
Accident grav în Constanța. Trei copii au fost transportați la spital

Știri

Accident grav în Constanța. Trei copii au fost transportați la spital

Accident rutier grav în Constanța. Evenimentul rutier a avut loc în această dimineață, în apropiere de localitatea Mihai Viteazu. Evenimentul rutier s-a soldat cu 4 victime, dintre care 3 sunt copii.

Un autoturism, marca Suzuki, s-a răsturnat de mai multe ori, însă nu se cunoaște cauza accidentului. La fața locului au fost chemate un elicopter SMURD și 3 echipaje SAJ.

Traficul în zona se desfasoara cu dificultate. Polițiștii fac măsurători și vor să stabileasca din ce cauza s-a produs acest accident.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 17, în localitatea Poiana Stampei, judeţul Suceava, şoferul unui microbuz în care se aflau 9 pasageri a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi s-a răsturnat pe sensul de mers Bistriţa – Poiana Stampei.

În prezent sunt 3 persoane rănite uşor, iar celelalte 6 sunt în curs de verificare de către personalul ambulanţelor sosite la faţa locului.

Circulaţia este blocată pe sensul de mers pe care s-a produs accidentul şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei rutiere. Valorile de trafic sunt scăzute la această oră.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, duminică, pe DN 17, în judeţul Suceava, după ce un microbuz s-a răsturnat pe raza comunei Poiana Stampei.

Accident în Suceava. Trei bărbați au ajuns la spital

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, trei dintre cele zece persoane aflate în microbuz au fost transportate la spital cu răni uşoare.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că pe DN 17, în localitatea Poiana Stampei, şoferul unui microbuz în care se aflau nouă pasageri a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi s-a răsturnat pe sensul de mers Bistriţa – Poiana Stampei.

Astfel, circulaţia este blocată pe sensul de mers pe care s-a produs accidentul şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, dar valorile de trafic sunt scăzute în prezent în zonă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top