Connect with us

Știri

Accident GRAV în Lugoj. Mașină lovită de tren, patru persoane au murit pe loc!

Accident grav în județul Lugoj marți dimineața. Un autoturism a fost lovit la o trecere la nivel cu calea ferată. Accidentul s-a petrecut pe strada Honoriciului din Lugoj, iar trenul care a lovit autoturismul transporta cisterne goale de gaz pe ruta Lugoj – Caransebeș.

Din primele informații de la fața locului, patru persoane au decedat în urma accidentului, un bărbat și trei femei, toate din autoturism. Din informațiile furnizate de autorități, se pare că șoferul autoturismului nu s-a asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată, deși semnalele acustice și luminoase erau în funcțiune, scrie tion.ro.

Pompierii de la descarcerare s-au deplasat la fața locului pentru a scoate victimele din mașina distrusă. Circulația feroviară este blocată.

Citește și: Accident la metrou, în stația Aurel Vlaicu! O femeie a căzut pe șine

Tot în această dimineață, două femei au murit și o altă persoană au fost rănite în urma accident care a avut loc pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe raza localităţii Băicoi, judeţul Prahova.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială şi un echipaj SMZRD de la Garda de Intervenţie Băicoi, o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul 1 Ploieşti şi un echipaj SMURD şi un altul de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul 2 Ploieşti.

Citește și: Accident în Băicoi pe 9 octombrie. Două persoane au murit pe loc, cine sunt victimele

Cauza accidentului – nepăstrarea distanței în mers

În accidentul rutier au fost implicate şase persoane, două dintre acestea decedând, fiind vorba de o femeie de 45 de ani şi o alta de 73 de ani.

Potrivit IPJ Prahova, din primele cercetări, cauza probabilă a accidentului este nepăstrarea distanţei în mers.

Traficul s-a reluat în condiţii normale pe DN1 Ploieşti – Braşov, la Băicoi, unde marţi dimineaţa a avut loc un accident în care două persoane au murit, iar o alta a fost rănită, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top