Connect with us
Accident în Nădlac. O persoană a murit, cine sunt cei răniți

Știri

Accident grav în Nădlac. O persoană a murit, cine sunt cei răniți

Accident cumplit în această după-amiază pe centura Nădlacului. În urma cumplitului eveniment, o persoana și-a pierdut viața iar alte cinci au fost rănite. La fața locului au ajunde urgență mai multe echipaje de poliție și salvare.

A fost nevoie și de intervenția celor de la descarcerare. Două persoane au rămas prinse în fiarele mașinilor.

Accidentul a avut între un camion și un microbuz. Un autoturism și un microbuz de marfă s-au ciocnit frontal, iar traficul rutier a fost complet blocat în zonă.

Accidentul s-a petrecut pe DN 7G, pe centura orașului Nădlac, pe direcția spre Arad.

Un Ford Transit în care se aflau două persoane și care transporta marfă s-a ciocnit violent cu un autoturism în care se aflau alte patru persoane.

Elicopterul SMURD a fost solicitat la locul accidentului

Șoferul autoturismului a murit la scurt timp după accident, iar ceilalți cinci pasageri au fost răniți. unul dintre răniți, aflat într-o stare mai gravă a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la un spital din Timişoara.

Două dintre persoanele rănite au rămas încarcerate, fiind extrase de echipaje de descarcerare ale pompierilor din Arad. Traficul în zona a fost pentru cercetări la fața locului.

Poliția Rutieră a deschis un dosar în cazul acestui accident pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier.

Restricții de trafic pe DN1A, în Vălenii de Munte

În contextul organizării, la data de 15 august a.c., intervalul orar 10.00 – 11.00, în oraşul Vălenii de Munte, a Târgului Anual Sfânta Maria – Parada Portului Popular, vă informăm că traficul rutier pe tronsonul DN 1 A care tranzitează localitatea va fi închis între km 110+800 şi km 112+600.

Astfel, vor fi disponibile următoarele rute ocolitoare:

– Pentru sensul de mers Ploieşti – Braşov, pe DN 1 A la km 110+800: dreapta pe strada Ecaterina Varga (fosta centură de trafic greu) – strada Berceni – dreapta DN 1 A km 112+600;
– Pentru sensul de mers Braşov -Ploieşti, pe DN 1 A la km 112+600: stânga pe strada Berceni – strada Ecaterina Varga – stânga DN 1 A km 110+800.

Citește și Doi bărbați au fost răniți într-un accident cu skijet-ul în Mamaia

Rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea aferentă şi să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor rutieri aflaţi la faţa locului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top