Connect with us
Accident grav în Timiș. O ambulanță s-a lovit frontal cu o mașină

Știri

Accident grav în Timiș. O ambulanță s-a lovit frontal cu o mașină

Accident în această după-amiază pe drumul național 6. maşină Dacia Logan şi o ambulanţă au fost implicate, vineri, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 6, drumul care leagă Timişoara de Lugoj. În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, iar traficul este complet blocat.

Un bărbat care circula dinspre Timișoara spre Lugoj a pătruns pe contrasens, chiar pe pasajul de la Remetea Mare și s-a izbit frontal de o ambulanță care se afla în misiune.

Cinci persoane au fost rănite și transportate la spital, iar circulația în zonă a fost blocată până când poliția va finaliza cercetările la fața locului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ionuţ Sîrbu, a declarat pentru News.ro că ambulanţa se afla în misiune, în momentul accidentului.

„A avut loc o coliziune între un autoturism şi o ambulanţă. Şoferul maşinii se îndrepta către Lugoj pe DN 6, la un moment dat a pătruns pe contrasens, nu se ştie din ce motiv, unde a lovit o ambulanţă aflată în misiune.

Cinci victime au rezultat în urma accidentului

În urma impactului au rezultat cinci victime, şoferul autoturismului, vinovat de producerea accidentului, pasagerul de pe scaunul din dreapta al maşinii, precum şi asistenta medicală aflată în ambulanţă, dar şi pacientul şi mama pacientului care era transportat”, a declarat Ionuţ Sîrbu.

Trei persoane care se aflau în ambulanță – asistenta, un pacient și mama pacientului – au fost rănite și transportate la spital. Alte două persoane care se aflau în mașina condusă de cel care a produs accidentul au fost, de asemenea, rănite și duse la spital.

Citește și Șerban Huidu, replică dură pentru un polițist care i-a amintit de accidentul din 2011

Citește și Sibiu: Accident în Bradu, cu trei victime. Trafic blocat pe DN 1

Circulația a fost blocată pe pod până când polițiștii reușesc să finalizeze cercetările de la fața locului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top