Connect with us
Accident grav în județul Suceava. Cinci persoane au murit carbonizate

Știri

Accident grav în județul Suceava. Cinci persoane au murit carbonizate

Cinci persoane au murit şi alte trei au fost rănite miercuri dimineaţă, pe DN 17, în localitatea Ilişeşti, într-un accident rutier urmat de incendiu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, în accident au fost implicate două autoturisme şi un camion.

În urma impactului, unul dintre autoturisme a luat foc şi a ars în totalitate, iar în interior pompierii au găsit cinci persoane carbonizate.

Una dintre victime a fost transportată la spital

Din celelalte două vehicule au fost trei persoane rănite, una fiind transportată la spital, iar celelalte două primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că accidentul a fost produs de un tânăr de 26 de ani conducea un autoturism pe DN 17, dinspre Suceava spre Gura Humorului, iar la intrarea în comuna Ilişeşti a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat într-o autoutilitară.

În urma impactului, autoturismul a luat foc şi au murit atât şoferul, cât şi cei patru pasageri care urmează să fie identificaţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top