Connect with us
Accident grav la Torino. Un român a murit, trei sunt în stare gravă

Știri

Accident grav la Torino. Un român a murit, trei sunt în stare gravă

Accident deosebit de grav în Torino după ce o mașină în care se aflau mai mulți români a intrat într-un copac. Accidentul s-a petrecut în noaptea de 16 spre 17 iunie, pe Corso Moncalieri, în Torino.

Un român de 29 de ani, aflat la volanul unui Peugeot 206 în care se mai aflau trei conaționali. Acesta s-a angajat într-o depășire, însă, la un moment dat, a pierdut controlul autoturismului și s-a ciocnit violent de copacii de pe partea dreaptă a carosabilului.

Accident grav la Torino. În urma tragicului eveniment un român și-a pierdut viața iar alți trei sunt în stare gravă.

Un bărbat de 49 de ani, aflat pe bancheta din spate, a murit pe loc. Alți trei ocupanți ai mașinii au suferit răni grave. Trupul neînsuflețit al românului a fost transportat la serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Poliția italiană este în căutare de martori care pot da detalii despre dinamica accidentului, scrie sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Accident în Cermei, Arad: Un bărbat, transportat cu un elicopter SMURD

Un alt accident a avut loc în Arad. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani din Cermei, județul Arad, a avut nevoie de ajutorul unui elicpter SMURD. Acesta şi-a prins duminică piciorul stâng într-un motocultor, în timp ce executa nişte lucrări pe un câmp din apropierea comunei Cermei.

Potrivit sursei citate, la locul accidentului a intervenit Detaşamentul pompierilor militari din Ineu, cu o autospecială de descarcerare şi având în vedere starea gravă în care se afla bărbatul. La locul accidentului a fost solicitată şi prezenţa elicopterului SMURD de la Arad.

‘Bărbatul a fost descarcerat în urma unei intervenţii deosebite, pompierii fiind nevoiţi să transporte în mâini mijloacele de descarcerare aproximativ 300 de metri, pe câmp.

Bărbatul care, înainte de a se accidenta, lucra la o cultură de dovleac, avea prins piciorul stâng în motocultor.

Citește și Buzău: Accident în Cioranca pe 17 iunie. Cinci persoane au fost rănite

După ce a fost descarcerat, bărbatul a fost preluat de către echipajul elicopterului SMURD şi transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale‘, a declarat presei maior George Pleşca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top