Connect with us
Accident teribil în această dimineaţă. Cine sunt victimele grav rănite

Știri

Accident GRAV în Timișoara! Patru copii au fost fost răniți, INTERVENȚIE de urgență

Un accident grav a avut loc în această dimineață lângă Timșoara. Două persoane au fost rănite după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală.

Acidentul a avut loc pe drumul dintre Timișoara și Utvin. Cel mai probabil, cele două mașini s-au izbit una de cealaltă după ce unul dintre șoferi a efectuat o depășire neregulamentară.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale. Traficul în zonă a fost perturbat.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul. Victimele au ajuns la spital.

În urma impactului, toate persoanele, trei adulți și patru copii, au fost rănite

O femeie de 36 de ani conducea o mașină pe strada Polonă, dintre Utvin înspre Timișoara. Împreună cu ea în autoturism se aflau doi copii.

La un moment dat, șoferița a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens unde s-a izbit puternic de un alt autotursim care circula regulamentar și în care se afla o întreagă familie – mamă, tată, doi copii.

Cu toții au fost preluați de ambulanțe SMURD și SAJ și transportați la spital. Șoferița vinovată s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și Cazul emoţionant al pacientei care spune că Lucan a izgonit-o din spital: „Aveam hemoragie, dar m-a dat afară că îi ocupam un pat“

Paula Blându este una dintre pacientele medicului Mihai Lucan, iar povestea ei de viață este una emoționantă. Femeia are 47 de ani şi a ajuns prima dată la Institutul de Urologie şi Transplant Renal Cluj în 2001, într-o stare foarte gravă.

Daniela Bartoş, care era atunci ministru al Sănătăţii, impresionată de situaţia dramatică a femeii, a intervenit direct şi i-a trimis o scrisoare lui Lucan, prin care îl ruga să se ocupe de caz, potrivit adevarul.ro.

Femeia a fost operată de trei ori de medicul Mihai Lucan și a declarat că intervențiile chirurgicale i-au salvat viața. În 2002, Paula Blându a primit un rinichi, operație de transplant fiind una de succes.

După patru ani, problemele cu rinichii au reînceput și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Atunci a fost momentul în care medicul Mihai Lucan a dat-o afară din spital.

Medicul Mihai Lucan a fost, luni, la poliție pentru controlul judiciar. Celebrul chirurg a oferit primele declarații despre jurnalul secret găsit de procurorii DIICOT.

„Mai am o agendă, dacă vreți vi-o dau, ca să vedeți cât de secretă e. Nu comentez ce spun procurorii. Crdeți că am vrut să-l abordez pe șeful DIICOT? Ați interpretat greșit. Doar Dumnezeu poate să mă protejeze.”, a spus Mihai Lucan, potrivit observator.tv.

Încă din iulie 2017, de când ştia că este pus sub urmărire, Lucan ar fi început să-şi fac strategia

Potrivit procurorilor, planul medicului ar fi fost ca fosta sa avocată să facă un cerc protector în jurul său. Tot aceasta era cea care ar fi trebuit să construiască un sistem relaţional cu procurorii, judecătorii, poliţia şi reprezentanţi ai SRI.

„Trebuie să găsesc un avocat din Bucureşti, unul care să strângă poliţişti, procurori, judecatori, oameni puternici în jurul meu. Să fie scutul meu. Să afle tot. Să ştie tot. Să fie câini loiali cu colţi ascuţiţi. Să nu mă zgârcesc.

Trebuie să aflu cine e acest băiat (procurorul de caz). Ştie prea multe despre mine. Să nu uit să întreb ce hram poartă şeful lui (Horodniceanu). Să nu uit să caut în registre, să văd cine a trecut pe la mine, cine îmi e dator. Vrei să prinzi peşte, fă-te cârlig”, scrie în jurnal medicul Lucan.

Citește și Dezvăluiri care ARUNCĂ ÎN AER Casa Regală: Încă un pretins fiul al Regelui Mihai CERE TRONUL

SURSA FOTO : PRESSALERT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top