Connect with us
Accident în Băile Herculane. O persoană a murit

Știri

Accident în Băile Herculane. O persoană a murit

Pe drumul naţional 6 se circulă dirijat, marţi dimineaţa, din cauza unui accident rutier produs în apropierea localităţii Băile Herculane, soldat cu decesul unei tinere de 33 de ani din Topleţ.

„În urma accidentului din această dimineaţă, produs foarte puţin înainte de intrarea în staţiunea Băile Herculane, a rezultat decesul unei persoane de 33 de ani. Conducătoarea auto venea dinspre Topleţ, iar la km 380 + 850 a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un tir înmatriculat în altă ţară, care circula regulamentar. Femeia a decedat pe loc”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică.

Un alt autoturism, care circula în spatele TIR-ului, a lovit frontal remorca acestuia, însă nu au fost înregistrate victime.

Te-ar putea interesa și: Accident în județul Vaslui

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, o autodubă în care se aflau şoferul şi un pasager a intrat în coliziune frontală cu un taximetru în care se aflau două persoane, în urma impactului maşina tip taxi răsturnându-se pe cupolă pe acostamentul drumului.

„În accident au fost implicate două autovehicule, un taximetru condus de o femeie în vârstă de 38 de ani, care se deplasa pe direcţia Bârlad – Tecuci şi o autodubă, condusă de un cetăţean în vârstă de 63 de ani.

Din primele date, taximetrul nu efectua o cursă. Cele două autoturisme au intrat în coliziune frontală, colegii aflaţi la faţa locului urmând să stabilească exact în ce împrejurări a avut loc accidentul.

Circulaţia în zonă a fost afectată, din cauza taximetrului care s-a răsturnat ajungând pe cupolă. Cealaltă maşină a ieşit în afara părţii carosabile”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

La locul producerii accidentului s-au deplasat două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care au transportat trei persoane la Compartimentul de Primiri Urgenţă al Spitalului de Urgenţă „Elena Beldiman”.

Citește și: Accident la Câineni, pe Valea Oltului: 13 răniți

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top